Birdman.gr
PB New Member
Το θηλυκο απομονώθηκε απλα θελουμε να βαλουμε το μικρο μονο μαζι με τον πατερα λετε να βοηθησει;
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δυστυχώς λόγω φόρτου εργασίας δεν υπάρχει χρόνος για παρατήρηση, σήμερα όταν πέρασα και τα είδα το μικρό ήταν πολύ καλά ταισμενο, μιας και ο προλοβος δεν έχει πολύ πτερωμα διακρίνεται η τροφήΜετά τη δεύτερη βδομάδα ταιζει σχεδόν μόνο το αρσενικό. Στην περίπτωση τη δική σας δεν είναι αυτό ορατό?
το πουλακι το πηρα εγω πλεον. εχω εναν καναρο που ταιζει τα δικου του πουλια 14 ημερων και αυτα, ο φιλος μου δεν ηθελε να κρατησει το πουλακι στην κλουβα πτησης που πλεον εχουν μπει ολα τα πουλια της φετινης αναπαραγωγηςΘα μαδησει τα άλλα καναρίνια. Όταν αποφασίσει να φτιάξει φωλιά το θηλυκό και δοκιμάσει το πούπουλο δύσκολα αλλάζει υλικό.
Τα αδέρφια από αυτό που πήρες εσύ που τα έχει;δεν ηθελε να κρατησει το πουλακι στην κλουβα πτησης που πλεον εχουν μπει ολα τα πουλια της φετινης αναπαραγωγης
Δεν εχει αλλα αδερφια απο την συγκεκριμενη γεννα 1 αυγο 1 ππουλακιΤα αδέρφια από αυτό που πήρες εσύ που τα έχει;
Να σας ρωτησω εσεις οπως το ειδατε πιστευτε οτι μπορει να φαει και μονο του αυγο, μηλο μαλακες τροφες δηλαδηΩραία τότε.
Μια και θα είναι σε καλά χέρια να μη λησμονήσεις σε 2 βδομάδες να μας βάλεις νέες φωτογραφίες... Να δούμε την εξέλιξη της κατάστασης.
Απλα και εγω ρωταω γιατι δεν μπορω να πω με σιγουρια την ηλικια του μιας και δεν ειναι δικο μου πουλι, βεβαια η κιτρινη μαλακη γραμμη που περιβάλλει το ραμφος οταν γεννιουνται δεν υπαρχεικαι το ραμφος ειναι αρκετα σκληρο.Όχι..
Μετά τις 22-24 μέρες χαζοτσιμπολογούν και μετά τις 26-28 μπορεί να φάνε με προϋποθέσεις μόνα τους
Μήπως να το χωρίζει από τα υπόλοιπα, αν μπορεί να φάει μόνο του, μήπως και καταφέρει να συνέλθει το πουλάκι;
Ούτε ως αστείο.
Απίθανα δύσκολο σε αυτή την ηλικία να ανοίξει το στόμα του.και αναλάβει την σίτιση του με τις γνωστές κρέμες
αυτο σκεφτομαι και εγω εξαλλου κρεμες εχω, παιδια για να σας προλάβω δεν γινοταν να το αφησω στην κλουβα, ο πατερας δεν εδειχνε κανενα ενδιαφερον να το ταισει και η μανα παντα το κυνηγουσε και αυτο επειδη δεν μπορουσε να πεταξει σε μεγαλες αποστασεις παντα το προλαβαινε...Εαν το πάρει κανείς αυτό το πουλάκι και αναλάβει την σίτιση του με τις γνωστές κρέμες συν όλα τα απαραίτητα, δεν θα έχει και πάλι καμία ελπίδα;
Απίθανα δύσκολο σε αυτή την ηλικία να ανοίξει το στόμα του.
Μόνο αυτούς δε φοβάται Δημήτρη..Σε αυτή την φάση της ζωής του ανοίγει το στόμα μόνο για την σίτιση από τους γονείς;
παιδια για να σας προλάβω δεν γινοταν να το αφησω στην κλουβα
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας