Γενικά Νεο καναρινι βοηθεια με το δαχτυλιδι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης angel16
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

angel16

PB New Member
Εγγραφή
14 Νοε 2013
Μηνύματα
168
Μετα απο τοσο καιρο αγορασα ενα καναρινακι απο εναν εκτροφεα που εχει παρει διακριση σε διαγωνισμο μου ειπε οτι ειναι του 11 εχει κοκκινο δαχτυλιδι και γραφει EOO k11 τα αλλα δεν μπορεσα να τα δω τι συμαινουν.
 
Τι ειναι αυτα τα EOO και k11 αν ειναι οντως η ηλικια που μου ειπε και μολις βαλω φωτο αυριο να μαθω αν ειναι ρατσας η απλο! Επισις γραφει και ενα d75
 
Πιάσε το πουλάκι στο χέρι. Καθάρισε το δακτυλίδι και γράψε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ γράμματα και αριθμούς με την σειρά, ξεκινώντας απο την ομοσπονδία ΕΟΟ. Αν θέλεις να πάρεις μια ολοκληρωμένη απάντηση. Αν το χρώμα του δακτυλιδιού είναι μπορντώ είναι γεννημένο το 2012.
 
Ναι μπορντο ειναι αυριο θα δω δεν θελω να το στρεσσαρω αλλο σημερα
 
μερικες φωτο ειναι ρατσας;
1800183_641937375855903_1404616183_n.jpg
58033_641937485855892_1927533314_n.jpg
 
Σημερα επιασα το πουλακι και το δαχτυλιδι γραφει EOO k118 167
 
Είναι πουλάκι του εκτοφέα με αριθμό 118, που είναι μέλος του Συλλόγου Φίλων Πτηνών Συντροφιάς Κατερίνης. Ο αυξων αριθμός του πουλιού είναι 167 και γεννήθηκε το 2012.
 
Ευχαριστω! Μια ερωτησουλα εχθες του εβαλα αυγο και το εφαγε ολο μεσα σε μια μερα ειναι λιγο στρουμπουλο το αυγο παχαινει;
 
Ναι, ο κρόκος κυρίως. Δίνε του ασπράδι και μην το αφήνεις όλη μέρα.
 
Οκ ευχαριστω γενικα απο τα αλλα καναρινια που εχει η γειτονισα μ ειναι ποιο μεγαλο και στρουμπουλο σχεδον ιδιο μεγεθος με τα Budgie μου!
 
Αν είναι μεγαλόσωμο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι χοντρό. Μπορείς να ελέγξεις την κοιλιά και το στήθος του για λίπος ώστε να ξέρεις αν είναι όντως παχύσαρκο.
 
Θα το ελενξω παντος τρωει πολυ και απο την πρωτη μερα καλαηδαει καθε πρωι μεχρι να βραδιασει!
 
Είμαι άσχετη από καναρίνια αλλά υπάρχουν κάποια πιο μεγαλόσωμα που τα λένε εγγλέζικα νομίζω;
 
Βασικα αν μπορουσα θα τα εβαζα διπλα διπλα για να δειτε ειναι σχεδον ιδιου μεγεθους! Δεν ξερω μαρια καθολου εγω πιστευω πως ειναι απλο καναρινακι λιγακι ποιο μεγαλο απο τα αλλα!
 
Παίζει ρόλο και το φτέρωμα.. Και μένα μια κανάρα η κόκκινη την πιάνω στο χέρι μου και γεμίζει γιατί έχει πολύ πούπουλο! Πρέπει να είναι μαλακόπτερο χωρίς να είμαι σίγουρη... Ενώ τα άλλα που έχω φαίνονται πολύ μικρότερα.. Όπως και να χει είναι πολύ όμορφο να το χαίρεσαι!

Kontr-Bauch-fett.jpg
Άμα όντως είναι χοντρό θα είναι έτσι.. Έλεγξε το! 😉
 
Και εμενα εχει πολυ μαλακο πτερωμα μπορει να ειναι ετσι οπως τα λες!
 
Παιδιά, επειδή η θηλυκιά μου είναι ίδια ακριβώς, ξέρει κανείς να μας πει αν είναι κάποιας συγκεκριμένης ράτσας ή αν είναι απλό καναρίνι; Να τον χαίρεσαι angel16. Πολύ όμορφος.
 
Back
Top