Γενικά Νεο καναρινι βοηθεια με το δαχτυλιδι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης angel16
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Το πουλάκι στις φωτό είναι ΑΧΑΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΟ non intensive .
 
Μπορείς να πάρεις και ένα τηλέφωνο τον εκτροφέα να τον ρωτήσεις τι είναι.
 
Νομιζω μου ειπε κιτρινο αχατης μωσαικο ακομα μια φωτο με το πτερωμα ειναι οντως τετοιο;
 
Kοπελα ειμαι :) ναι δεν ξερω γιατι θα προσπαθησω αυριο!
 
Μπορεί @angel16 να είναι και μωσαικού τύπου το πτέρωμα αλλά η μεγάλη διάχυση του λιποχρώματος στο στήθος και την κοιλιά με κάνει να νομίζω οτι είναι FROST. O εκτροφέας φυσικά γνωρίζει καλύτερα. Υ. Γ Βάλε ένα ονομα στο προφίλ σου, ώστε να μη "μπερδευόμαστε" :)
 
Ναι πρεπει να το αλλαξω! Δεν εχω ιδεα τι ειναι θα ρωτησω και θα σας πω!
 
Το καναρινι ειναι frost και με εχει σκασει με την συμπεριφορα του ολο τρωει μολις βαζω μηλο η αυγο το αγαπημενο του πεταγεται σαν γερακι επανω στο χερι μου και τσιμπολογαει! Τα δικα σας το κανουν αυτο; !
 
Εγώ θα ήθελα, αλλά ούτε στα ποιό τρελά μου όνειρα! 😀! Με το που πλησιάζεις, τρέχουν να κρυφτούν! Μόνο τα ενήλικα έχουν συνηθίσει, αλλά να τρώει από το χέρι;!?! Πολύ θα ήθελα να μάθω τα πουλιά μου να το κάνουν αυτό!
 
Μα εγω δεν του το εμαθα μονο του ερχεται με φοβαται αλλα μολις δει φαγητο ορμα σαν το γερακι στην λεια!
 
α😀! Καλό! Είναι όντως λαίμαργο επομένως! αφού αψηφά το φόβο του σε σχέση με την όρεξή του!
μόνο ένα πουλί είχα που ήταν περίπου έτσι (ειδικά για φρέσκο αυγό!), αλλά όχι και να έρχεται στο χέρι!
αν δεν το θέλεις, εδώ είμαστε! 😀 (πλάκα κάνω)
 
Ολη την ημερα τρωει και κελαηδαει αλλα οντως πολυ παραξενο αυτο δεν μου ειπε κατι τετοιο ο εκτροφεας το εχω λατρεψει μακαρι να μπορεσω να βγαλω βιντεο για να σας το δειξω!
 
Θα ήταν καταπληκτικό! Το εννοώ! Είχα κόκατιλ πριν καιρό και ξέρω ότι κάποια πουλιά το κάνουν αυτό... Επίσης, έχω έναν φίλο που είχε ζευγάρι καναρινιών, τα οποία έβγαιναν από το κλουβί και κάθονταν πάνω από αυτό, τιτιβίζοντας και χωρίς να φοβούνται τον κόσμο που τα κοιτούσε! Τα πήρε έτοιμα από κάπου, δεν ξέρω από που. Μάλλον από εκτροφέα. Είναι ωραίο να μπορείς να χαϊδεύεις τα πουλάκια χωρίς αυτά να σε φοβούνται και μάλιστα να τρώνε από το χέρι σου! Εγώ, επειδή τα έχω μέσα στο σαλόνι, δεν τολμάω να τα αφήσω να βγουν! Ποιος ακούει τη γυναίκα μου μετά! 😀
 
Οντως ειναι ωραιο οταν το κραταω δεν προσπαθει να φυγει φαινεται ειναι μαθημενο κανει σαν τα παπαγαλακια μου που τρωνε απο το χερι μου εγω το εχω εξω καθως στο σαλονι εχω τα παπαγαλακια εγω δεν μπορω να το βγαλω εξω και να το ειχα μεσα δεν θα τολμουσα γιατι πετανε πολυ γρηγορα και μπορει να συμβει ατυχημα!
 
Back
Top