Γενικά Νεο κοκατιλ μετα τον γρηγορο χαμο του προηγουμενου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης k0uLiS
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

k0uLiS

PB New Member
Εγγραφή
15 Ιουλ 2014
Μηνύματα
134
Πόλη
Στουτγάρδη
Μετα τον γρηγορο χαμο του προηγουμενου αποφασισα να παρω ενα αλλο κοκατιλακι.Αυτη την φορα ξερω το φυλο του ειναι θυληκο 5 μηνων με απιστευτη ενεργεια κανει συνεχεια βολτες ειναι πολυ ατσουμπαλο μαλλον λογο της ηλικιας και εχει πολυ απαλο κελαηδισμα.. Ελπιζω να μην συμβει κατι και σε αυτο..

tinypic-no-longer-available.jpg
 
Να το χαιρεσαι και να ειναι γερο! Ελπιζω να εκανες καλη απολυμανση στο κλουβι πριν το φερεις στο σπιτι.

Πως ξερεις οτι ειναι σιγουρα θηλυκο; Εχει κανει τεστ DNA?
 
Ευχαριστωωω... Ναι καθαρισα τα παντα πριν το παρω.. Το ελεγξε η ποπελα απο το πετ σοπ απο κατω και ειπε με σιγουρια οτι ειναι θυληκο και το κελαηδισμα της ειναι πολυ χαμηλοφωνο..
 
Νομιζω πως δεν μπορεις να καταλαβεις οπτικα το φυλο "απο κατω" οπως λες στα κοκατιλ οπως γινεται στα καναρινια. 😉 Τα θηλυκα εχουν ενα καπως μονοτονο καλεσμα, κελαηδημα δεν το λες. :D
 
Δεν το ειδε το επιασε.. Μας ειπε οτι εχουν ενα σημειο απο κατω που στα θυληκα ειναι πιο μεγαλο...
 
Σε 5 μηνων πουλακι που δεν εχει γεννησει το θεωρω τελειως τυχαιο να πετυχει το φυλο του με ψηλαφιση. Το κενο στη λεκανη ισως ειναι λιγο μεγαλυτερο σε ωριμα σεξουαλικα πουλια που εχουν γεννησει καμποσα αυγα αλλα και παλι δεν ειναι αυτος 100% εγκυρος τροπος διαγνωσης του φυλου.
 
να το χαιρεσαι το μικρο σου φιλο ειναι πολυ ομορφο γερο να ειναι
 
  • Like
Αντιδράσεις: k0uLiS
Εχει εδω και μιση ωρα δεν εχει σταματησει να τρωει

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
Ν; Την χαιρεσ;ι την κουκλα!

Επιθεση εχει κανει στο στικ! 😀
 
  • Like
Αντιδράσεις: k0uLiS
πανω απολλα να χερεσε το νεο σου πουλακι ειναι πραγματι κουκλακι οσο για το φυλλο ειναι δυσκολο να το δεις ακομη για την ωρα να περνας εσυ καλα μαζι του και αυτο μαζι σου αυτο εχει συμασια και το φυλο θα βρεθει στο μελλων αν θα κανει εντονα κοκινα μαγουλακια απο γραμωσεις στην ουρα και αλλα σημαδια 😉
 
  • Like
Αντιδράσεις: k0uLiS
Αυτο εχει απομεινει απο το stick μεσα σε 2 μερες το εχει καθαρισει (ενταξει τα μισα σπορια τα βρηκα κατω αλλα γενικα ειναι ατσουμπαλο) Εφαγε και απο το χερι μου με την πρωτη προσπαθεια εχθες.

tinypic-no-longer-available.jpg
 
Έχει σάκχαρα και τους αρέσουν. Όμως άσε να περάσει καιρός για να του ξαναβάλεις. Δεν απαγορεύεται αλλά είναι απλά μια παχυντική ουσία χωρίς νόημα. Οπότε κάνε του σπανίως την χάρη. Να προτιμάς τα διάφορα φυσικά κεχριά που είδα ότι πουλάνε κι εκεί.
 
Θεωρω οτι βιαζεσαι να ερθεις σε επαφη με το πουλι οπως εκανες και με το προηγουμενο. Χρειαζεται υπομονη ειδικα οταν δεν υπαρχει εμπειρια. Φιλικα το λεω.
 
Καλησπερα στην παρεα ακολουθουν φωτο.. Ειναι πολυ φιλικη φωναζει μονο οταν θελει κατι τρωει αρκετα αλλα μονο σπορους και λιγο πελετ προσπαθω με φρουτα και λαχανικα αλλα αδιαφορει... Και κατι ακομα ποσο πρεπει να ειναι το βαρος του; Το ζυγισα και λεει 78 με 80g δεν ξερω ομως εαν η ζυγαρια εχει προβλημα γιαυτο και η ερωτηση. Παντως ειναι αρκετα μπαμπατσικη..

tinypic-no-longer-available.jpg
 
Μια χαρα ειναι το βαρος του. :) Πολυ ομορφο πουλακι και χαρουμενο! Κι εχετε κανει μεγαλη προοδο για το λιγο χρονο που το εχεις. Θυμισε μου ειναι αποκλειστικα ταισμενο απο τους γονεις του;
 
  • Like
Αντιδράσεις: k0uLiS
Νομιζω πως ναι..Απο πετ σοπ το πηρα δεν γνωριζω απο που τα φερνουν και δεν ειχα ρωτησει κιολας :/
 
Back
Top