Γενικά Νεο παπαγαλακι νεα αγαπη

Προσωπικά δεν κατάλαβα τίποτα και δεν μου έρχεται κάποια ράτσα στο μυαλό, δεν ξέρω για τους υπόλοιπους! Εγώ σου προτείνω αύριο το πρωί να κάνεις ένα τηλέφωνο στο κατάστημα που το πήρες να ρωτήσεις τι ράτσα είναι, πόσο μικρό είναι, τι ανάγκες έχει κτλ. Πες μας κι εμάς μετά για να σε βοηθήσουμε, στα τυφλά δεν μπορούμε να σου πούμε τίποτα.
 
το φαει του εινε κιτρινο σαν σπορακια (στογκιλα)
στον πατο του βαζω χαρτοπετσετες και δε το βλεπω ουτε
να τροει ουτε να πινει νερο

Λογικα η φιλη μας εννοει την "παπαγαλινη"..
Η αλλαγη περιβαλλοντος ειναι αναμενομενο να το σοκαρει και να μη φαει και να μην πιει νερο για καποιες ωρες...Απο τι ωρα το εχεις;
 
Δες και αυτό μήπως...
sera GmbH:Λίμνη κήπου-Φροντίδα λίμνης-Λεπτομέρειες Φίλτρων Ι
 
και θελω να μαθω αν χρειαζετε κατι
μονο αυτο
Πολλά πράγματα δεν γνωρίζω από παπαγάλους αλλά είμαι σίγουρος πως το μόνο πράγμα που χρειάζεται αυτήν τη στιγμή είναι ύπνος. Το στρες της αλλαγής χώρου είναι πολύ μεγάλο για να μπορεί να αντέξει ξυπνητό στις 11:30 η ώρα τη νύχτα. Σβήσε τα φώτα, άφησε το πουλάκι να κοιμηθεί και αύριο το παρατηρείς διακριτικά και πάλι. :)
 
Απ'οτι μας λεει η φιλη μας, ειναι μπατζι και λογικα της εδωσε παπαγαλινη. Ως εδω καλα...
Λεγοντας "μικρο" προφανως εννοουσε μικρο σε μεγεθος...

Αυριο το πιθανοτερο ειναι να φαει και να πιει, αφου ξυπνησει ηρεμο στον καινουριο του χωρο. Οπως ειπε και ο Σταυρος, ΥΠΝΟ!

Και σιγα σιγα θα σου λεμε τι πρεπει να κανεις για την φροντιδα του, θα διαβασεις κι εσυ απο μονη σου...
 
παιδια συμερα ειναι πιο υρεμο και του εμαθα 1 κολπο
οταν θα βαζω το χερι μου στι μιτι του θελει να το χαιδεψω
στο κεφαλακι (εινε θιλικο)
 
C:\Documents and Settings\Administrator\Τα έγγραφά μου\Οι εικόνες μου\Budgerigar-male.jpg

καντε το αντιγραφι και βαλτε το διπλα στα βελακια επανο C:\Documents and Settings\Administrator\Τα έγγραφά μου\Οι εικόνες μου\Budgerigar-male.jpg

σαν αυτο στι φοτο (μιαζει) μονο πουνε μαυρο με μπλε και
θιλικο:)
 
παιδια συμερα ειναι πιο υρεμο και του εμαθα 1 κολπο
οταν θα βαζω το χερι μου στι μιτι του θελει να το χαιδεψω
στο κεφαλακι (εινε θιλικο)
Kαναρινούλα μπράβο σου που του έμαθες το κόλπο, εύχομαι να περνάτε όμορφα, να το εκπαιδεύσεις και να μας λες κι'εμάς την πρόοδό του! Να μας λες και για το άλλο σου πουλάκι, πώς τα πάνε, είναι κοντά ή όχι, τι τρώνε κλπ. Μπράβο σου που τα αγαπάς και σ'αγαπάνε! Ευχαριστούμε κι'εμείς!
 
χωρις να θελω να σε προσβαλλω, καλο θα ηταν την επομενη υιοθεσια κατοικιδιου να την κανεις λιγοτερο επιπολαια. Δεν αγοραζεις αντικειμενο αλλα κατι που εχει πολλες και πραγματικες αναγκες για να ζησει αρμονικα μαζι σου. αν τον χρονο που αφιερωσες εδω μεσα να ρωτας και να ξαναρωτας αοριστα πραγματα (χωρις να βοηθησεις τα παιδια για να σε βοηθησουν και αυτα με την σειρα τους) τον ειχες αφιερωσει σε μια... Ερευνα αγορας θα ειχατε λιγοτερο στρες εσυ και το πουλακι. στο ξαναλεω δεν το λεω για να σε προσβαλλω... Θα χαρω να μαθω οτι τα πηγαινετε υπεροχα οι δυο σας!
 
δημητρη δε με προσβαλεις
οποιος θελει να πι τι γνομι του για μενα η για τα πτινα μου
ελευθερα, ειμε εδω για να μιλισουμε για πουλακια,
να διαγονιστουμε για πουλακια και να λεμε τι γνομη μας

(αυτο απευθινετε σε ολους τους φιλους μου αποδο)
 
Ναι αλλά τί πουλάκι αγορασες; Δεν ρωτησες πριν το πάρεις τί είναι και τί ανάγκες έχει; Τι ρατσα είναι το πουλάκι;

Ελπίζω να τα καταφέρει το μικρό σου, γιατι στο παρελθόν παρόμοια περιστατικά δεν είχαν καλή καταληξη.☹

Τα δικά της σπανίως έχουν καλή κατάληξη. Εννοώ όλα της τα ζώα.
 
Niva2gr σε παρακαλώ τι εννοείς; Ποιά ζωάκια δεν έχουν καλή κατάληξη; Mπορούμε να κάνουμε κάτι; Τι προτείνεις - τι μας συμβουλεύεις;
 
Έχω ενημερώσει καταλλήλως κάποιον απο τους Mod του φόρουμ. Τώρα το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι έχει προκαλέσει διάφορα προβλήματα και σε άλλα φόρουμ.
 
Καλά το φαντάστηκα οτι κάτι γίνεται γιατί οσο και ανίδεος να είναι κάποιος δεν ονομάζει τη μύτη του πουλιού "2 τρύπες" και δεν ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια για να τραβήξει την προσοχή. Συγγνωμη κιόλας και μακάρι να είμαι λάθος.
 
Back
Top