Ασθένειες Νομίζω πως ο Budgie μου πεθαίνει

Σε ολητ ην Αθηνα δεν μπορει καποιος να σου δωσει καποιο κινητο μηπως σε βοηθησει εστω κι απο το τηλεφωνο καποιος, οσο ειναι καιρος. Για ντεπον δεν ξερω αλλα δοκιμασε μελι διαλυμενο η πολυβιταμινες α[ευθειας στο στομα.
 
Μακάρι να αντέξει μέχρι αύριο να μπορέσω να τον πάω σε έναν πτηνίατρο.Αυτό για το ντεπόν μου το είπε η κτηνίατρος μιας γνωστής μου στο Περιστέρι. Να του δώσω και μέλι; Μήπως το παραφορτώσω φοβάμαι.
Όταν το χαϊδεύω σηκώνει για λίγο το κεφαλάκι του.
Έτσι κάθεται τώρα:
 

Συνημμένα

  • DSCI0060.webp
    DSCI0060.webp
    44,1 KB · Προβολές: 136
Δήμητρα Νοσοκ. Μικρών Ζώων Αττικής, 210 6038023, Λεωφ. Μαραθ. 21χλμ. Πικέρμι (Δημητριάδης συνιστά) ή Αττικό Νοσ/μείο Ζώων, 210 6640552, 20ό χλμ. Λεωφ. Λαυρίου, Παιανία, κος Αδάμης 6977910043.
 
Ευχαριστώ Μαρία. Μου έδωσε και η Γεωργία (Pigaki) μια διεύθυνση.Αν και είναι μακριά μου(μένω Παγκράτι) θα δω τί μπορώ να κάνω.Αν δε βρω μέσον θα κοιτάξω κάτι πιο κοντά
 
Αφήστε το παιδιά.. Μόλις έβγαλε δυο κραυγές και ξεψύχησε στα χέρια μου... Κρίμα.. Και ήλπιζα πως ίσως να άντεχε...
 
Ηταν πολυ χαλι αγια να αντεξει οπως φανηκε στη φωτο... λυπαμαι πολυ! Αν μοιρεις οηγαινε το για νεκροψια να δεις τι εφταιγε και ηταν τοσο ραγδαια η επιδεινωση
 
... Τόσες ώρες σκεφτόμουν αν πεθάνει πώς θα το πιάσω... Ανατρίχιαζα και μόνο στην ίδέα... Τώρα και το έπιασα και το χάιδεψα και το έθαψα και στην αυλή... Πώς στο καλό το έκανα μέσα σε λίγα λεπτά, ούτε που ξέρω..
 
Κριμα Δημητρουλα. Να το θυμασαι με αγαπη. Εκανες ο,τι μπορουσες. Ηταν και ξαφνικο! Προσεχε τα αλλα που ηταν μαζι του στο ιδιο δωματιο! Να μην εχουν κολλησει κατι. Κανε καμια απολυμανση προληπτικα.
 
Κριμα...☹Δεν αντεχες να το πας για νεκροψια ε;Σε καταλαβαινω... Κι εμενα η Ιολη στα χερια μου πεθανε οπως και τα περισσοτερα πουλια που ειχα.

Εγω δεν πιστευω οτι ηταν αρρωστια γιατι δεν θα ταν τοσο ξαφνικο. Μονο τα εγκεφαλικα ειναι ξαφνικά αλλα τα συμπτωματα δεν εδειχναν κατι τετοιο. Μηπως καθαριζες σημερα το σπιτι κι επεσε κανα απορυπαντικο στο νερο η στην τροφη η σε καποιο σημειο στο κλουβι;
 
Καλησπέρα, λυπάμαι πολύ για το πουλάκι. Τα συμπτώματα και η ταχύτητα με την οποία τα εμφάνισε δείχνουν μάλλον δηλητηρίαση. Το κλουβί του μήπως το είχες στην κουζίνα; Πολλά αντικολλητικά σκεύη παράγουν τοξικά για τα πουλιά αέρια. Επίσης σκέψου αν χρησιμοποίησες σήμερα κάτι διαφορετικό (καθαριστικό για το σπίτι, τροφή στα πουλιά, οτιδήποτε). Είναι σημαντικό να ξέρεις την αιτία για να μπορείς να προφυλάξεις τα υπόλοιπα πουλιά.
 
Ναι.. Τα ξέρω όλα αυτά που λέτε. Δεν έκανα τίποτα περίεργο. Ούτε χρησιμόποίησα τίποτα τοξικό ούτε κάτι διαφορετικό από ότι τους δίνω συνήθως.Φάγανε (και τα τέσσερα πουλιά) μαρούλι, πιπεριά και καρότο.Από τί μπορεί να έπαθε δηλητηρίαση; Δε μπορώ να καταλάβω..
 
Κριμα Δημητρουλα. Να το θυμασαι με αγαπη. Εκανες ο,τι μπορουσες. Ηταν και ξαφνικο! Προσεχε τα αλλα που ηταν μαζι του στο ιδιο δωματιο! Να μην εχουν κολλησει κατι. Κανε καμια απολυμανση προληπτικα.

Αύριο κιόλας θα πάω στο πετ σοπ να πάρω ένα σπρέι. Στο ίδιο δωμάτιο ήταν τα δυο μπάτζι και το καναρίνι
 
Back
Top