δεν το βρίσκω περίεργο, δεν νομίζω ότι θα μπορούσαν να πουληθούν γιατί δεν έχουν κρέας.
Αν πιάσεις μια κότα από αυτές δεν είναι πάνω από 2 κιλά... Μόνο κόκαλα και πούπουλα!
συγγνώμη... Προσπέρασα το ερώτημα...
εγώ δεν ταίζω φύραμα... Οι κότες είναι ελεύθερες και εκτός από τα χόρτα τις ταίζω σιτάρι ή καλαμπόκι κομμένο. Την άνοιξη γεννούν σχεδόν κάθε μέρα... Δηλ μπορεί να γεννήσουν 3- 4 αυγά... Μία μέρα κενό κλπ. Τις περιόδους που οι κότες σταματούν... Πχ με πολλή ζέστη ή κρύο... Αν έχω 10 κότες παίρνω 2-3 αυγά την ημέρα.
συγγνώμη... Προσπέρασα το ερώτημα...
εγώ δεν ταίζω φύραμα... Οι κότες είναι ελεύθερες και εκτός από τα χόρτα τις ταίζω σιτάρι ή καλαμπόκι κομμένο. Την άνοιξη γεννούν σχεδόν κάθε μέρα... Δηλ μπορεί να γεννήσουν 3- 4 αυγά... Μία μέρα κενό κλπ. Τις περιόδους που οι κότες σταματούν... Πχ με πολλή ζέστη ή κρύο... Αν έχω 10 κότες παίρνω 2-3 αυγά την ημέρα.
Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει μόνο με το ότι δεν έχουν πολύ κρέας... Θα μπορούσε κάλλιστα να σχετίζεται και με εμπορικούς λόγους, ότι δλδ, οι αρχικοί προμηθευτές της συγκεκριμένης ράτσας εκτός από το εμπορικό ενδιαφέρον που έχουν οι θηλυκές, δεν προωθούν τα αρσενικά στην αγορά για να μην υπάρχουν αυγά της συγκεκριμένης ράτσας και για να μην καταφέρνει κανείς να τις αναπαράγει, κρατώντας έτσι τη ζήτηση σταθερή.
Γιατί είναι περίεργο;
Νομίζεις πως θέλουν να έχουμε γόνιμα αυγά από αυτή τη ράτσα, να αναπαράγουμε και να φτιάχνουμε κοτοπουλάκια χωρίς να τ' αγοράζουμε από αυτούς;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.