Γενικά Ξέρετε κάποιον που ασχολείται με την ταρίχευση καναρινιών;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης lina
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

lina

PB Member
Πόλη
Ιωάννινα
Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Σήμερα πέθανε το καναρινακι μου. Μύκητες είχαν δείξει οι εξετάσεις και κάναμε θεραπεία αλλά δεν άντεξε. Τέλος πάντων σκέφτομαι να το ταρυχευσω τουλάχιστον να μπορώ να το βλέπω το μικρούλι μου. Ξέρετε κάποιον που ασχολείται;

Καλησπέρα! Λυπάμαι πολύ για το καναρινακι... θέλει κότσια για κάτι τέτοιο, εγώ θα βάζα τα κλάματα κάθε μέρα.

Μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη για ταριχευση : τηλ 6907945050 email [email protected] , συο Instagram επίσης με το ίδιο όνομα. Στον τιμοκατάλογο εναι 100 ευρώ για ταριχευση καναρινιου

@mouloudaki σε ευχαριστώ πολύ. Αλήθεια και εγώ δεν ξέρω τι θα κάνω ,τι είναι καλύτερο η μάλλον τι πονάει λιγότερο ήταν τόσο καλουλη καθόταν πάνω μου χωρίς να φοβάται. Του έλεγα έλα να κάνουμε τσιμι τσιμι και έκανε πώς με τσιμπάει

Ψυχούλα...δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι που να πονάει λιγότερο. Απλά τρόποι να τιμήσουμε την ύπαρξη τους και να αποδεχτούμε την απώλειά τους . Κάνε αυτό που νιώθεις πως είναι σωστό 💜

Λυπάμαι για την απώλεια σου. Πέταξε η ψυχουλιτσα. Αλλά γνώρισε κ την φροντίδα κ την την περιποίηση. Συμφωνώ με την @mouloudaki να κάνεις αυτό που νοιώθεις πιο σωστό. Αλλά αν θες την γνώμη μου, επειδή το αγαπούσες, το ένα το έχεις δίπλα σου ταριχευμένο, επειδή είναι τόσο ρεαλιστικό, θα σε παγίδευε στο παρελθόν κ στο θάνατο του κ τουλάχιστον σε εμένα, το μόνο που θα πρόσφερε είναι να ξαναζώ τον πόνο της απώλειας του. Θα σου έλεγα να αφήσεις τα πράγματα να πάρουν την φυσική τους πορεία, να το θάψεις σε ένα αγαπημένο μέρος κ σύντομα να πάρεις ένα άλλο πουλάκι που θα σε μάθει κ αυτό κ θα το αγαπήσεις.

@MARY58 @MARY58 έχω τους παπαγάλους μου που επίσης τα λατρεύω αλλά το καθένα έχει τη θέση του, μάλλον τελικά θα το θάψω το μωρουλι αυτό κ ίσως να πάρω κάποιο άλλο στη θέση του

@lina, λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου. Γνωρίζω πόσο μπορεί να δεθεί κανείς με τα πουλιά του, είναι πραγματικά ξεχωριστά πλάσματα. Ίσως η ταρίχευση να κρατάει ένα κομμάτι του κοντά σου, αλλά πιστεύω πως το να διατηρήσεις την ανάμνησή του σε έναν χώρο που μοιράζεσαι με άλλα αγαπημένα σου πλάσματα, ίσως να μην είναι ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσεις τη μνήμη του.

Ό,τι κι αν αποφασίσεις τελικά, σημασία έχει να νιώθεις πως κάνεις το σωστό για εσένα. Αν χρειαστείς κάτι ή θέλεις να μοιραστείς αναμνήσεις, είμαστε εδώ.

@Stavros τελικά θα το θάψω το καημενούλη μου, γιατί όπως μου είπες κ εσύ κ τα άλλα τα παιδιά φοβάμαι πως δεν θα το ξεπεράσω αν το βλέπω συνέχεια.
Ευχαριστώ πάντως για την συμπαράσταση σας.

@Stavros τελικά θα το θάψω το καημενούλη μου, γιατί όπως μου είπες κ εσύ κ τα άλλα τα παιδιά φοβάμαι πως δεν θα το ξεπεράσω αν το βλέπω συνέχεια.
Ευχαριστώ πάντως για την συμπαράσταση σας.
Αυτη ήταν και η καλύτερη επιλογή

Back