ειναι 8 μηνων και το ζυγαρι διπλα πανω απο 1,5Να το μαδάνε τα διπλανά απίθανο ε;
Τι ηλικία έχει; Μπορεί να τους "ζητιανεύει" φαγητό;
το μονο που εχω δει κάποιες φορές ειναι να του φωνάζει ο αρσενικός απο διπλα...
ειναι 8 μηνων και το ζυγαρι διπλα πανω απο 1,5Να το μαδάνε τα διπλανά απίθανο ε;
Τι ηλικία έχει; Μπορεί να τους "ζητιανεύει" φαγητό;
ειναι 8 μηνων και το ζυγαρι διπλα πανω απο 1,5
το μονο που εχω δει κάποιες φορές ειναι να του φωνάζει ο αρσενικός απο διπλα...
δεν είναι δεμένο μαζι μου αν και το βγάζω έξω και κάθετε στο χέρι μουΕαν το αρσενικό απο δίπλα το καλεί ερωτικά λέγοντας του φωνάζει μπορεί να είμαι μια πιθανή αιτία. Εαν νιώθεις ότι είναι πολύ δεμένο μαζί σου κι αυτό είναι μια άλλη πιθανή αιτία.
τι μου προτείνετε για ψεκασμό;Δεν ξέρω πως είναι τα προγράμματά σου αλλά θέλει λίγο περισσότερη παρατήρηση.
Έναν ψεκασμό δεν χάνεις τίποτα να τον κάνεις.
Η ζευγαρώστρα έχει αδιαφανές χώρισμα;
Τα άλλα αδέλφια που είναι; Μήπως έπαθε το ψυχολογικό του από τον χωρισμό; Τα έδωσες;
Μάλλον έχεις δίκιο Ανέστη. @buddah γράψε λάθος, ακολούθησε την συμβουλή του Ανέστη. Συγγνώμη αν σε μπέρδεψα.@maria p Μαρία δεν είμαι σίγουρος για την χρήση εντομοκτόνου σε ένα πουλί με ήδη ερεθισμένο δέρμα. Μήπως να το έβλεπε πρώτα γιατρός να το εξετάσει μιας και τα εξωπαράσιτα είναι ευδιάκριτα στο φακό?
okΜάλλον έχεις δίκιο Ανέστη. @buddah γράψε λάθος, ακολούθησε την συμβουλή του Ανέστη. Συγγνώμη αν σε μπέρδεψα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας