τουλαχιστον εσεις κατι βλεπετε...
Δεν εχουν πυρώσει ακόμη Στέφανε; Πόσα ζευγάρια έχεις; Πάντως εγω απο τα 5 ζευγάρια τα 3 τραβάνε τα άλλα δεν κάνουν τίποτα...
EDIT:Πολύ off...sorry παιδια!
τουλαχιστον εσεις κατι βλεπετε...
Γιάννη, από extra ασβέστιο ήταν και είναι εντάξει...Ελπίζω να κάλυψες την καρδερίνα με extra ασβέστιο.
Το αυγό έσπασε από την πτώση του στη σχάρα του κλουβιού κάτι που αυξάνει τους λόγους για extra ασβέστιο.
Πως πήγε σημερα;
Φίλιππε, όπως τα λες... Θα συμφωνήσω μαζί σου. Έχω ξεκινήσει και την συλλογή αυγών.Γιώργο σίγουρα το γέννησε στο κλαδί εγώ αυτά τραβάω και ψαρεύω αυγά σε αυτή τη φάση, δεν μπορώ να πω με σιγουριά τι το προκαλεί...ίσως ο καιρός ίσως κάποια ανασφάλεια ίσως ίσως ίσως πολλα... Πάντως δίνω έξτρα ασβέστιο σουπιοκόκκαλο και γκρίτ, ακόμη αυγό σε φωλιά δεν είδα, βασικά είδα ένα αλλα ήταν η εξαίρεση, αυτό συμβαίνει σε τρια ζευγάρια... Μόνο το χέρι κάτω απο τα πουλιά δεν βάζω σ'άυτη τη φάση το πρωι για να μην χάνω αυγά.
Σαν λύση έβαλα πριονίδι κατα μήκος απο τις πατήθρες και μαζεύω αυγά στις 7μιση 8 λες και τα μαζεύω απο κότες...
και από συγκομιδή άλλης φωλιάς
Άσε Φίλιππε, καθυστερώ λίγο το πρωί στη δουλειά και κάθομαι να μαζεύω αυγά... ΠφπφπφΣε λίγο θα ζητήσω αγροτική επιδότηση...
Δεν εχουν πυρώσει ακόμη Στέφανε; Πόσα ζευγάρια έχεις; Πάντως εγω απο τα 5 ζευγάρια τα 3 τραβάνε τα άλλα δεν κάνουν τίποτα...
EDIT:Πολύ off...sorry παιδια!
Άσε Φίλιππε, καθυστερώ λίγο το πρωί στη δουλειά και κάθομαι να μαζεύω αυγά... Πφπφπφ
2 ζευγάρια έβαλα
Πυρωμένα τα βλέπω ειδικά τα αγόρια
Αναμονή και υπομονή... καρδερίνες θέλαμε!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας