Φροντίδα Ξυλο οξιας για πατηθρα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Q-Ariel
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Έχετε προσπαθήσει να περπατήσετε σε πάτωμα που γλιστράει; Πως βάζουμε τα πουλιά μας να πατάνε σε πατήθρες που δεν βεντουζώνουν τα πόδια τους; Για να μην τις πλένουμε τακτικά ;
Εμείς είμαστε ομάδα ανθρώπων που έχουμε τα πουλιά μας για συντροφιά. Δεν είμαστε παραγωγοί που τα πουλιά στέκονται επ' όλίγον στην φάρμα μας.
Άρα το κριτήριό μας δεν είναι να μην πλένουμε συχνά τα αξεσουάρ του κλουβιού αλλά η πιο καλή, ευχάριστη και ασφαλής διαβίωση του πουλιού.
Η ξύλινη πατήθρα είναι η πιο φυσική επιλογή για κάτι τέτοιο. Μάλιστα πρέπει να είναι διαθέσιμες σε δύο τουλάχιστον διαφορετικές διαμέτρους για να ξεκουράζονται και γυμνάζονται τα πέλματα.
Και τελικά δεν πιστεύω ότι θέλουν πιο συχνό πλύσιμο. Θέλουν πλύσιμο όπως και οι πλαστικές για να είναι πάντα καθαρές.
 
κλ οκ μην νευριαζεις μια κουβεντα ειπαμε😱
Δεν νευριάζω και πολύ περισσότερο δεν νευριάζω μ' εσάς που "ψάχνεστε" για το καλύτερο και γι' αυτό και συμμετέχετε σε τόσες συζητήσεις για να το ανακαλύψετε.
Είμαι μόνιμα θυμωμένη με κάποιους που περνάνε είτε επιπολαίως είτε σκοπίμως λάθος πληροφορίες, χωρίς επιχειρήματα, ως παντογνώστες κάθε είδους μυστικού.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
οκ!
C:\Users\George\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image001.gif
και επίσης δεν είμαι παραγωγός είμαι ένα παΐδι 14 χρονών το οποίο αγαπάει τα ζώα και θέλει να τα φροντίζει όσο καλυτέρα μπορεί
 
Πολύ χαίρομαι και μπράβο σου και για τα συναισθήματά σου και που στην εφηβεία σου βρίσκεις χρόνο να διαθέτεις και στα ζωάκια που αγαπάς!
Η γνώμη μου δεν σε αφορούσε προσωπικά και λυπάμαι που το κατάλαβες έτσι.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
οσον αφορα το τακτικο κα8αρισμα εχω ξαναπει οτι ειμαι υποχονδρια γενικα... Οποτε με κα8αρισμα πολυ αυστηρη...
παρατηρω οτι τα νυχακια του καπως λιμαρονται και σιγουρα τα προτιμα κι ο ιδιος τα ξυλινα κλαδακια!
 
Back
Top