Διατροφή Οι αυγοτροφές που δίνω

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Elli
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@Liakos18
Αλίμονο αν εδώ είμαστε για να συμφωνούμε.
Ο καθένας εκφράζει τα πιστεύω και τις εμπειρίες του.
Αν η @Elli ταιζει ότι ταιζει και τα πουλάκια τις ζουν μέχρι τα γεράματα τους κάτι κάνει σωστά οπότε δεν μας πέφτει λόγος.Ισως έχει πέσει πάνω σε κάποια ελληνική μικροβιοτεχνία τροφών που κάνει πολύ καλή δουλειά στο τομέα της.
Τα επώνυμα προϊόντα δεν είναι πάντα καλύτερης ποιότητας και πρέπει να αντιμετωπίζονται με σκεπτικισμό και κοινή λογική.
Το value for money δεν ισχύει πάντα δυστυχώς.
 
Όπως έχω καταλάβει δεν κάνει να μένουν τόσο καιρό στη αβγό θήκη γιατί χαλάνε.
Δεν χαλάνε και αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματα τους, σίγουρα μετά από αρκετές ημέρες μπαγιατεύουν και τα καναρινάκια μπορεί να τις αγνοούν, για αυτό βάζουμε την ποσότητα που ξέρουμε ότι θα καταναλώσουν χωρίς υπερβολές.
Η διαφορά ανάμεσα στην επώνυμη συσκευασμένη αυγοτροφή και στην χύμα είναι ότι στην πρώτη αναφέρονται στην συσκευασία της τα συστατικά που την αποτελούν ενώ στην χύμα όχι.
Μια χύμα αυγοτροφή μπορεί να είναι ποιοτικά καλή ή και όχι, το πρόβλημα είναι ότι εμείς ως καταναλωτές δεν μπορούμε να πιστοποιήσουμε την ποιότητα τους και για αυτό τον λόγο εμπιστευόμαστε επώνυμες συσκευασμένες αυγοτροφές που θα καλύψουν τις ανάγκες των καναρινιών μας ανάλογα με την ράτσα που εκτρέφουμε.
 
Να πω κατι τελευταιο μπορει βεβαια να ειναι εκτος θεματος παλι 😛και ο κυριος Σταυρος με μαλωσει 😊 το pet shop αυτο ειναι αρκετα χρονια και παραλληλα κατασκευαζει και κλουβια ή κλουβες 😁
 
Αν η @Elli ταιζει ότι ταιζει και τα πουλάκια τις ζουν μέχρι τα γεράματα τους κάτι κάνει σωστά οπότε δεν μας πέφτει λόγος.
Σαφώς και δεν μας πέφτει λόγος, εγώ απλα εξέφρασα την δική μου άποψη πάνω στο θέμα🙂.
Ισως έχει πέσει πάνω σε κάποια ελληνική μικροβιοτεχνία τροφών που κάνει πολύ καλή δουλειά στο τομέα της.
Μακάρι να είναι έτσι, δεν διαφωνώ αλλά με έβαλε σε σκέψεις η φωτογραφια με την πολύχρωμη αυγοτροφη που ήταν γεμάτη με μπισκοτάκια! Δεν νομίζω μια επώνυμη αυγοτροφη να είχε μέσα μπισκότο. Επίσης συμφωνώ στο ότι η συσκευασμένη τροφή δεν είναι πάντα καλύτερη ποιοτικά από την χύμα αλλά όπως αναφέρθηκε και από άλλα μέλη, το καλό με την συσκευασμένη είναι ότι ξέρεις τι δίνεις στα πουλάκια. Όπως και να έχει δεν θα έπρεπε να εκφέρω γνώμη περί αυγοτροφης γιατί προσωπικά χρησιμοποιώ μονο αυγό, άρα δεν γνωρίζω και πολλά για τις μάρκες των αυγοτροφων κ. Τ.λ
Η Έλλη φυσικά έχει την ελευθερία να διαλέξει ότι θέλει για να δίνει στα πουλάκια της, εγώ όμως έπρεπε να την πω την δική μου γνώμη.
 
@Liakos18 Παντως αυτο με τα μικρα σκληρα κομματακια ειναι ενα προβλημα! Μια φορα ενα καναρινι μου πνιγηκε αλλα ευτυχως το ξεπερασε με την βοηθεια μου με εντυπωσιακο τροπο 🤣
[automerge]1593464284[/automerge]
Παντως θα παω να παρω και μια συσκευασμενη αυγοτροφη και ο τελευταιος κριτης ”οι δοκιμαστες” ειναι τα καναρινακια μου 😍
 
Back
Top