Αναπαραγωγή Οι γονεις Ζέμπρα κοιμουνται στο κλαρι και οχι μεσα στην φωλια

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Eleanna
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Καλημέρα σε όλους! Δεν προλάβαινα να σας γράψω πιο νωρίς, είμαι στην δουλειά και 🤬😡
Έχω καλά νέα! Όλα βαίνουν καλώς! Τα πουλάκια όλα είναι ζωντανά, το πρωί που έβαλα φρέσκια αυγοτροφή και νερό, η μαμά έμπαινε στην φωλιά και τα τάιζε, το ίδιο και ο μπαμπάς. Επίσης, έχουν αρχίσει και βγάζουν ήχους 😀 τα στοματάκια ανοιχτά και φωνάζουν, επίσης έχουν αρκετά φτεράκια 😛. Η μαμά μπήκε και κάθισε στην φωλιά αρκετή ώρα, και μετά που βγήκε για να φάει πήγε ο μπαμπάς. Πιστεύω τελικά πως επειδή μεγαλώνουν, τα αφήνουν στην ησυχία τους.

Τέλεια!
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Ελεάννα :)
Ναι έτσι κι αλλιώς το βράδυ πρέπει να αδειάζει ο πρόλοβος και προφανώς οι γονείς θεώρησαν ότι η θερμοκρασία ήταν αρκετά υψηλή ώστε να χρειάζονται ζέσταμα οι νεοσσοί.

Τέλεια!
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Ελεάννα :)
Ναι έτσι κι αλλιώς το βράδυ πρέπει να αδειάζει ο πρόλοβος και προφανώς οι γονείς θεώρησαν ότι η θερμοκρασία ήταν αρκετά υψηλή ώστε να χρειάζονται ζέσταμα οι νεοσσοί.
Μαράκι μου εγώ σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και το ενδιαφέρον, χωρίς εσάς... 🙄
Πάντως, και οι γονείς ήταν πολύ ήρεμοι, έβαλα δύο φορές το χέρι μου μέσα και ούτε που κουνήθηκαν από το κλαρί, έτρωγαν, και τα πουλάκια, αχ τα πουλάκια, είναι τέλεια. Έβαλα ακόμη μία ξύλινη πατήθρα πιο χαμηλά από τις άλλες για παν ενδεχόμενο, και αναμένω τις εξελίξεις! Θα σας κρατάω ενήμερους οβερ!:D

Back