Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα ακούσει μπαπαγάλο (μικρό ή μεγάλο) να ρουθουνίζει από τα νεύρα του!!
Μου φάνηκε τόσο παράξενο που ενώ άκουσα πεντακάθαρα το δυνατό ξεφύσημα του Μπάρνυ, αισθάνθηκα την ανάγκη να το επιβεβαιώσω!!
Και όμως αυτός ο δαιμονικός δρακουλάκης ξεφυσάει από τα νεύρα του σαν...δράκος!
Εδώ και καιρό είναι φουλ ερωτευμένος με την 6χρονη Σήλια!
Μόλις την αισθάνεται πριν την δει και την ακούσει, αρχίζει να φωνάζει αγάπη μου, αγάπη μου!
Είναι τόσο ερωτευμένος ώστε οι ορμόνες του τον κάνουν να χορεύει "ερωτικούς χωρούς" για χάρη της, τους οποίους διακόπτει αμέσως μόλις με αντιληφθεί!! (στους δύο τρίτος δεν χωρεί)
Μ' έχει εντυπωσιάσει η συμπεριφορά του, τόσο όσο να νιώθω πλέον ως...κακιά πεθερά!
Η μικρή τον φοβάται και δεν πλησιάζει σχεδόν ποτέ κοντά στην κλούβα του, ευτυχώς!!
Έχει γίνει φοβερά επιθετικός (λες και πριν ήταν καλύτερος).
Περνώντας και μόνο από κοντά του ή όταν του βάζω τροφή-νερό, τρέχει από την μια άκρη στην άλλη να προλάβει να με δαγκώσει...
Αλλά να ξεφυσάει σαν φίδι που επιτίθεται δεν το φανταζόμουν!!
Τα δε πούπουλα στα ρουθούνια του, κουνιούνται πέρα δώθε!!
Μου φάνηκε τόσο παράξενο που ενώ άκουσα πεντακάθαρα το δυνατό ξεφύσημα του Μπάρνυ, αισθάνθηκα την ανάγκη να το επιβεβαιώσω!!
Και όμως αυτός ο δαιμονικός δρακουλάκης ξεφυσάει από τα νεύρα του σαν...δράκος!
Εδώ και καιρό είναι φουλ ερωτευμένος με την 6χρονη Σήλια!
Μόλις την αισθάνεται πριν την δει και την ακούσει, αρχίζει να φωνάζει αγάπη μου, αγάπη μου!
Είναι τόσο ερωτευμένος ώστε οι ορμόνες του τον κάνουν να χορεύει "ερωτικούς χωρούς" για χάρη της, τους οποίους διακόπτει αμέσως μόλις με αντιληφθεί!! (στους δύο τρίτος δεν χωρεί)
Μ' έχει εντυπωσιάσει η συμπεριφορά του, τόσο όσο να νιώθω πλέον ως...κακιά πεθερά!
Η μικρή τον φοβάται και δεν πλησιάζει σχεδόν ποτέ κοντά στην κλούβα του, ευτυχώς!!
Έχει γίνει φοβερά επιθετικός (λες και πριν ήταν καλύτερος).
Περνώντας και μόνο από κοντά του ή όταν του βάζω τροφή-νερό, τρέχει από την μια άκρη στην άλλη να προλάβει να με δαγκώσει...
Αλλά να ξεφυσάει σαν φίδι που επιτίθεται δεν το φανταζόμουν!!
Τα δε πούπουλα στα ρουθούνια του, κουνιούνται πέρα δώθε!!