Την απάντηση δεν την ξέρω αλλά μου είχε πει κάποιος μέντοράς μου (αθάνατε aeras)...ότι "τα πουλιά τρώνε την περίλα και η περίλα τα πουλιά"
Καλώς τον Πάνο (γράφε πιο συχνά, από τον κωδικό δαχτυλιδιού σου καταλαβαίνω ότι σίγουρα είσαι έμπειρος)
Στο συγκεκριμένο. Δεν βλέπω τον λόγο σ' ένα μείγμα σπόρων όπως τα μείγματα για καρδερίνες που είναι πλουσιότατα σε ελαιώδεις σπόρους με μεγάλη πρωτεϊνική αξία, να υπάρχει σαν βασικό στοιχείο η Περίλλα. Αν μιλούσαμε για μείγματα με υψηλά ποσοστά ρούπσεν όπως κάποια των καναρινιών, τότε μάλιστα. Η περίλλα και τα ω3 της θα ήταν απαραίτητο συμπλήρωμα. Το να προσφέρεται όμως σαν κέρασμα και να παρακολουθείται σχολαστικά η κατανάλωσή της κάποιες χρονικές περιόδους, όπως η πτερρόροια και ή αναπαραγωγή, δεν το βρίσκω άτοπο.
Ο αυξων αριθμος δεν κανει την εμπειρια :) Ο καλος μου φιλος Μακης (mgerom) ας πουμε εχει το 144 αυτο τον κανει λιγοτερο εμπειρο απο εμενα; Σε καμια περιπτωση φυσικα! :D
Σε ευχαριστω για το καλωσορισμα Βασιλη.
Έχω αυγοτροφή γνωστής εταιρίας πατέ
Τι είναι οι πέρλες;Αν θέλετε να γίνεται πόλεμος με την αυγοτροφή... Βάλτε πέρλες.
Μάχη... λέμε
Τι είναι οι πέρλες;
Aνδρέα από την μια κουταλια τροφή και κατι σε κάθε πουλί τα 2 φετινά τρώνε όλους τους σπόρους. Ο περσινός αφήνει μονο το κεχρί όσες προσπάθειες και εάν έκανα το πουλί μου έλεγε δεν το τρώω που να χτυπιέσαι. Για το θηλυκό δεν μπορώ να πω κάτι ξέρει ο άβατον για αυτό.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας