Στο βιβλίο The African Grey της Julie Rach, Ekδόσεις - Copyright Γ.Β. Βασδέκης, σελ. 56 αναφέρεται:, δεν είναι αποδεκτό να του δίνετε κάτι από το οποίο έχετε ήδη κόψει μια δαγκωνιά. Το σάλιο του ανθρώπου έχει βακτήρια τα οποία είναι απόλυτα φυσιολογικά για τον άνθρωπο, αλλά πιθανώς τοξικά για τα πουλιά. Γι'αυτό, μη μοιράζεστε με το κατοικίδιό σας μερικά φαγωμένη τροφή. Για την υγεία του πουλιού και για την ηρεμία σας, δώστε του τη δική του μερίδα ή πιάτο. Για τον ίδιο λόγο, μη φιλάτε το ράμφος του Γκρίζου σας (φιλήστε τον στην κορφή του κεφαλιού του), ούτε και να αφήνετε το πουλί να βάζει το κεφάλι του στο στόμα σας, .. Δεν είναι ασφαλές για την υγεία και την ευημερία του..."Φίλε εμένα μου είπε κάποιος και το λέω με επιφύλαξη.. Οτι με το σάλιο του στο στόμα του παπαγάλου τον ημέρωσε..σου είπα το λέω με επιφύλαξη.. Δοκίμασε δεν χάνεις τπτ...
Φίλε εμένα μου είπε κάποιος και το λέω με επιφύλαξη.. Οτι με το σάλιο του στο στόμα του παπαγάλου τον ημέρωσε..σου είπα το λέω με επιφύλαξη.. Δοκίμασε δεν χάνεις τπτ...
σου είπα το λέω με επιφύλαξη..Φίλε εμένα μου είπε κάποιος και το λέω με επιφύλαξη.. Οτι με το σάλιο του στο στόμα του παπαγάλου τον ημέρωσε..
Καλά ρε Φοίβο, μην είμαστε και τόσο πολύ της επιστήμης. Άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη, ιδιαιτέρα αυτά τα κόλπα που ίσως τα έκαναν οι προηγούμενες γενιές για να εξημερώσουν αγρία πουλιά και ζώα. ( Γεράκια, Αετούς, παπαγάλους, Μαυροπούλια)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας