Φροντίδα Ο Ζακο μου άρχισε να δαγκώνει

Εκτωρα, δεν καταλαβαίνω το προβληματισμό π αναφέρεις
Αν θες επεξήγησε.
[automerge]1551807536[/automerge]
Μήπως όμως είναι οφ τοπικ;
 
η αληθεια ειναι οτι ισως και να ειναι off topic η απορια μου. Νομιζω οτι αυτο που ειπες ''οτι παρατηρωντας τις συμπεριφορες τους στο φυσικο περιβαλλον τους'' ειναι μια αρχη στην ερευνα μας για τον πολυπλοκο χαρακτηρα τους.
 
Αρχή μόνο; Το πιο σημαντικο κομμάτι στη σχέση μας μαζί τους. Το πιο χρήσιμο π μπορεί να κανει ένας κάτοχος είναι να μελετήσει το άγριο ειδος Έκτορα κ να πορεύεται με κώδικα αυτο. Με τον καιρό παρατηρώντας τους δικούς σου θα σου λυθούν πολλά ερωτηματικά π κάποτε μπορεί να είχες 😜
 
στρατο θα σου πω και την δικη μου αποψη. Διαβασα οτι ζης μονος, φανταζομαι οτι εργαζεσε και λογικα αυτες τις ωρες ο παπαγαλος σου ειναι μονος. αν κατι τετοιο ειναι πραγματικοτητα, νομιζω οτι ο δρομος ειναι μονοδρομος. και θα σου πω αυτο που πιστευω. αν ξεκιναγα σημερα με αυτο το ειδος, η θα επερνα δυο, η δεν θα επερνα καθολου. ζωντας βεβαια την εργενικη ζωη. επισης στο σημερα δεν θα ηθελα ο ζακο μου να δεθει μαζι μου.
 
Παρόλο που συμφωνώ με τις απόψεις που ακούστηκαν Στράτο, η απόκτηση ενός δεύτερου τέτοιου πουλιού συνεπάγεται διπλή δέσμευση κι ευθύνες καθώς κανείς δεν σου εγγυάται τίποτα. Πρέπει να γίνει με γνώμονα τη δική σου βούληση αποκλειστικά κι όχι να πάρεις ένα πουλί απλά για να κάνει παρέα στο πρώτο.
 
Τελικα το γκριζακι μου σταμάτησε να δαγκωνει και πιστεύω οτι το μασουλιμα διαφορων αντικειμενων καθημερινά βοηθαει
Άψογα! Μια χαρά! Καλά κάνεις. Όλα τα ζώα πιστεύω ότι πρέπει να ασχολούνται με κάτι για να εκτονώνονται τα ένστικτα τους!
 
Back
Top