Agnos 7, σ ευχαριστω για τις ευχες, ευχομαι κ εγω με τη σειρα μου να χεις ομορφες εκπληξεις στη συνεχεια..
Τα πραγματα με την οικογενεια, πανε ετσι κ ετσι. Δε ξερω εγω μπερδευομαι απο δω κ περα. Σημερα ειναι στην 17-18 μερα της ζωης τους.Απο προχτες εχουν αρχισει μικρες βολτες στα κλαρακια κ επιστροφη στη φωλια. Νεολαια, σου λεει ο αλλος. Το χουν πιασει το νοημα μου φαινεται. Σου λεει, που να παμε τωρα.. Κατσε φωλια... Καλα ειναι... Ναι, γελαω διοτι ειναι λιγο παραδοξο θεαμα να βλεπεις 5 καναρια σχηματισμενα πλεον, να προσπαθουν να στριμωχτουν σε μια φωλια.
Το ζευγαρι τωρα. Η κυρια, εκανε κινησεις για φωλια(κραταγε λιναρια στο ραμφος κλπ). Ειπα δε θελω να την ξαναζευγαρωσω. Ειπα να της βαλω ομως μια φωλια να δω πως θα παεικαι να χω του νου μου σ ολη την οικογενεια, να μη βιαστω δλδ να τα χωρισω η να τραβηξω τον αρσενικο. Η φωλια μπηκε, αλλα εδω κ 2 μερες φωλια δε στρωνεται. Ετσι σημρα την ξαναεβγαλα διοτι σε μια ατσαλη πτηση του ενα μικρο μπηκε εκει μεσα κ πιαστηκε το ποδαρακι του απο το συρμα της. Η Κυρια Μπετυ, γενικως βολταρεικαι οταν περιποιουμαι την οικογενεια, θεωρει σωστο να παει να τα προστατεψει μπαινοντας και η ιδια μεσα στη φωλια τους μεχρι να φυγω.
0 Κυριος Φρειδερικος, μεχρι σημερα ειναι υποδειγμα. Τα κανει ολκα κ συμεφερεο.Αν κ πισυετω εχει παχυνει. Τεσπα. Η ουσια ειναι οτι απο σημερα το πρωι εχει σανιδωσει! Κυνηαγει τη θυληκια, κυνηγαει τα μικρα, κυνηγαει ολο τον κοσμο. Τους κραζει. Ολοι τρωνε κραξιμο. Μου δινει την εικονα ενος σαλταρισμενου πατερα. Δε πιανω ομως, το γιατι εχει σανιδωσει. Ειναι σα να λεει, στη θυληκια,"κανε φωλια τωρααα κ μη χαζευεις,"ειναι σα να λειε στα μικρα..."φαε μονος σου, βαρεθηκα να σε ταιζω."... Διοτι παρεπιπτοντως κανενας απο τους νεολαιους δεν εχει αρχισει να εξασκει μονος του το σπορ της διατροφης. Τα θελουν ολα στο χερι.
Γενικα ειναι λιγο κωμικοτραγικη η κατασταση στα ματια μου κ μ εχει μπερδεψει. Να περιμενω λιγοι ακομα;Να τραβηξω τον αρσενικο εξω;να βαλω χωρισμα;Ειπαμε οτι ΔΕΝ θελουμε να εχουμε δευτερη γεννα.ΑΥτος ειναι ο στοχος και φυσικα η ομαλη πορεια προς τον πληρη απογαλακτισμο...