Ασθένειες Ο Σωτήρης ξαφνικά (1η μέρα) κοιμάται μέρα μεσημέρι και κάθεται.

sakis2002

PB New Member
Εγγραφή
26 Απρ 2018
Μηνύματα
13
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα ο Σωτήρης μέρα μεσημέρι είπε η γυναίκα μου ότι κοιμότανε μέσα στο κλουβί. Τον έχουμε μέλος της οικογένειάς έρχεται στα χέρια μας στα κεφάλια μας. Γενικά δεν μας φοβάται και οι μικρές παίζουν μαζί του. Ενώ τώρα που τον βλέπω είναι ζωηρός μέσα αλλά και έξω από το κλουβί, ενώ ήταν έξω κάθισε. Πράγμα που δεν το κάνει συχνά θα σας δείξω και φωτογραφία. Υπάρχει περίπτωση να αρρώστησε η να ήθελε ζέστη από τον ήλιο. Μένω Γερμανία και τον έφερα το καλοκαίρι μαζί μας από Ελλάδα. Τον έχω από το 2020 από μωρό. Στο βίντεο θα τον δείτε την ίδια ώρα που είναι και η φωτογραφία να παίζει με τις μικρές.
 

Συνημμένα

  • IMG_8149.webp
    IMG_8149.webp
    250,1 KB · Προβολές: 27
Στη σκηνή που τον βλέπουμε στη φωτογραφία, ναι, θα μπορούσε να φουσκώνει τα πούπουλα και να κάθεται έτσι απλωμένος για να πάρει ήλιο. Αλλά πρόκειται για ένα στιγμιότυπο αφενός κι αφετέρου θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι με την υγεία του, ειδικά αν το πουλί κοιμόταν μεσημέρι στο κλουβί. Θα έλεγα να το παρακολουθήσετε λίγες ημέρες και αν δείτε πάλι το φαινόμενο του ύπνου να απευθυνθείτε σε ειδικό στα πτηνά γιατρό.
Επίσης αν υπάρχει θέση κατάλληλη για το κλουβί στο σπίτι σας, στην οποία η μία πλευρά του κλουβιού (όχι ολόκληρο) να "βρέχεται" από ήλιο κάποια ώρα την ημέρα, βάλτε το εκεί, οπότε αν πράγματι το πουλάκι χρειάζεται ήλιο, θα μπορεί να πηγαίνει σε εκείνο το σημείο για όσο τον χρειάζεται κι έπειτα να αποσύρεται σε άλλο σημείο που δεν θα το χτυπά ο ήλιος. Απλά σε αυτήν την περίπτωση να έχεις υπόψη σου ότι τα μήκη κύματος των ακτινών UVA και UVB φιλτράρονται σε συντριπτικό βαθμό από τα περισσότερα τζάμια, κι επειδή αυτές οι δύο συχνότητες είναι εκείνες από την επίδραση των οποίων παράγεται (από το δέρμα) βιταμίνη Α, ίσως αν γίνεται και όσο δεν έχει κρύο (αν δεν έχει στην περιοχή σας) ανοίγετε το παράθυρο μέσα από το οποίο περνούν οι ακτίνες του φωτός. Εναλλακτικά θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα σκεύασμα που να περιέχει βιταμίνη Α για πουλιά, αλλά αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες του σκευάσματος, καθώς η συγκεκριμένη βιταμίνη είναι από αυτές που συσσωρεύονται από τον οργανισμό και υπερδοσολογία της μπορεί να οδηγήσει σε οργανικές βλάβες με κυριότερη την τοξίκωση.
 
@ianos σε ευχαριστώ για τις συμβουλές του μέχρι τώρα πάντως ήταν ιδιαίτερα ζωηρός. Τώρα επειδή κλείσαμε τα φώτα αν και είμαστε δίπλα του και μιλάμε άρχισε να κουρνιάζει για ύπνο. Ελπίζω αύριο να είναι καλά. και να μην έχει κάτι. Στεναχωρέθηκα πάρα πολύ τον έχω ιδιαίτερη αδυναμία. Και οι μικρές μου φυσικά
 
@ianos γιατί παίζει ρόλο;; γιατί εμάς ξεγυμνώθηκε σε κάποια φάση ..μαζέψαμε και πούπουλα και φτερά να γεμίσουμε μαξιλάρι ... Είναι καλά τώρα βέβαια απλά με χαμηλή ενεργεια ..του δίνουμε για ενέργεια ότι συστήσουν στην ομαδα διάφορα πράγματα κάθε μέρα ..
 
@ianos γιατί παίζει ρόλο;;
ήθελα απλά να σιγουρευτώ ότι μπήκε σε πτερόρροια και ότι δεν πρόκειται για ένα δύο πούπουλα τα οποία ούτως ή άλλως βρίσκουμε κατά καιρούς στα κλουβιά ή στον πέριξ χώρο.
 
Back
Top