Αν τα ταΐζεις από μικρά, υπάρχει πιθανότητα να απορρίψουν και το είδος τους για 'σένα, αλλά είναι ένα ζήτημα αν αυτό είναι φυσιολογικό...
Σε αυτό έχεις τόσο άδικο όσο το άνοιγμα των πτερων του άλμπατρος! Δεν έχουμε υποχρέωση στο έγκυρο αλλά έχουμε την υποχρέωση να πούμε ότι δεν είμαστε σίγουροι όταν δεν είμαστε ή ότι δεν ξέρουμε. Στο φόρουμ βοηθάει όπως μπορεί ο καθένας μοιράζοντας εμπειρίες κ γνώσεις, όχι ιδέες για μυθιστόρημα!Είναι φόρουμ και καταθέτουμε απόψεις...Δεν έχουμε καμμία υποχρέωση να είναι έγκυρο ό, τι λέμε...
Εντάξει, χωρίς παρεξηγηση, είμαι σίγουρη ότι κ εσύ διαβάζεις την ειρωνεία του πράγματος!Γράφέ μου τα όμως αυτά σε προσωπικά μηνύματα, γιατί γεμίζουμε άσκοπα τη συζήτηση με πιο προσωπικά πράγματα και δεν είναι αρμόζον.
Mονο να πιθανολογησει μπορει καποιος και οι υποθεσεις περιλαμβανονται στα links που παρεθεσε η Ληδα πιο πανω.Δεν έμαθα ποτε γιατί δαγκώνει ο Χορχιτο.
Τα ιδια εκανε κι εμενα,δεν λειτουργει η "τιμωρια" ετσι οπως λειτουργει σε αλλα ειδησυνήθως αν τον βαλω μεσα ένα τέταρτο, μετά που θα παω να τον βγάλω ειναι πιο θυμωμένος.
Πότε διέταξα να του πάρει ταίρι???? Είπα "ΙΣΩΣΣΣΣ" να βοηθούσε....Νομίζω είναι καταφανής η μετριοφροσύνη στα λόγια μου....Σε αυτό έχεις τόσο άδικο όσο το άνοιγμα των πτερων του άλμπατρος! Δεν έχουμε υποχρέωση στο έγκυρο αλλά έχουμε την υποχρέωση να πούμε ότι δεν είμαστε σίγουροι όταν δεν είμαστε ή ότι δεν ξέρουμε. Στο φόρουμ βοηθάει όπως μπορεί ο καθένας μοιράζοντας εμπειρίες κ γνώσεις, όχι ιδέες για μυθιστόρημα!
Εντάξει, χωρίς παρεξηγηση, είμαι σίγουρη ότι κ εσύ διαβάζεις την ειρωνεία του πράγματος!
Άσε που ποτέ δεν έδωσα εγώ την απάντηση με το άλμπατρος...Θα μπορούσες να πάρεις μια γνώμη από την Ptricia Grey, που είναι εξειδικευμένη κτηνίατρος σε εξωτικά. Θα σου εξηγήσει πιθανότατα τη συμπεριφορά του και θα σου δώσει οδηγίες να την αντιμετωπίσεις.
[automerge]1655997209[/automerge]
Πότε διέταξα να του πάρει ταίρι???? Είπα "ΙΣΩΣΣΣΣ" να βοηθούσε....Νομίζω είναι καταφανής η μετριοφροσύνη στα λόγια μου....
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας