Για να ρωτάει όλους τους περαστικούς και για να τον παρατάνε έξω στο μπαλκόνι μόνο του, μάλλον του το έχει γυρίσει πολλές φορές ΑνέστηΙάσονα γιατί δεν σέρνεις το μεγάλο κλουβί έξω, δεν χωράει; Φανταστικός ο Κοκοβίκος που σφυρίζει. ️️️
@ζιζι απάντησε του ότι χαζός είναι αυτός που τον ρωτούσε και το έμαθε. Μια-δυο-τρεις θα το μάθει να του το γυρίσει το κοπλιμαν.
όσο περίεργο και να σου ακούγεται
Από τότε που χάθηκε, αν δεν πάρω καρότα και ματσάκια, κάτι παντζαροφυλλα και σπανάκια μου τα δίνουν τζάμπα :)Πήγα σήμερα Γιώργο κι έκανα ψώνια σε λαχανικά μόνο γι αυτά. Με κοίταζαν περίεργα στον Σκλαβενίτη γιατί έπαιρνα τόσο μικρές ποσότητες .
Καλά κάνεις. Πρέπει κι εγώ να αρχίσω τις μικρές ποσότητες. Πέρσι τον χειμώνα έφαγα πάνω από 20 κιλά σπανάκι για να έχουν τα μικρά δύο τρία φύλλα την εβδομάδαΠήγα σήμερα Γιώργο κι έκανα ψώνια σε λαχανικά μόνο γι αυτά. Με κοίταζαν περίεργα στον Σκλαβενίτη γιατί έπαιρνα τόσο μικρές ποσότητες .
Από τότε που χάθηκε, αν δεν πάρω καρότα και ματσάκια, κάτι παντζαροφυλλα και σπανάκια μου τα δίνουν τζάμπα :)
Καλά κάνεις. Πρέπει κι εγώ να αρχίσω τις μικρές ποσότητες. Πέρσι τον χειμώνα έφαγα πάνω από 20 κιλά σπανάκι για να έχουν τα μικρά δύο τρία φύλλα την εβδομάδα
Πάντως όντως το ζεύγος σου είναι αχτύπητο! Δε χορταινω να τους βλέπω και τους δύο!
Εγώ αυτά τα χορταρικά δεν τα γνωρίζω κιόλας. Φοβάμαι να μην δώσω κάτι ακατάλληλο μια και δεν θα ξέρω τι είναιΠέρα από σπανάκι πιπεριές ραδίκια και γλυστριδα ήθελα να πάρω και αντίδια αλλά δεν μπορούσα να ξεχωρίσω μικρή ποσότητα όσο κι αν προσπάθησα. Ζούμε ένα δράμα
Εγώ αυτά τα χορταρικά δεν τα γνωρίζω κιόλας. Φοβάμαι να μην δώσω κάτι ακατάλληλο μια και δεν θα ξέρω τι είναι
Πάντως βγήκαν ήδη τα μπρόκολα
Περνανε από τεστ. Πρώτα τα δοκιμάζω εγώΚοίτα μην μπερδευτεις και τους δώσεις τίποτα από την Περσία και αρχίσουν τα τσιφτετελια.
Θα τον κρατήσω φλωράκι μέχρι του χρόνου... Δες βλέμμα κοκοβίκου 0:18 - 0:21 από τα συζυγικά βάρη...Εσύ πότε με το καλό;
Έχεις προσεγγίσει ανώτατα επίπεδα!Κάποιοι άλλοι φαντάσου λαλησαν και φύτεψαν κεχρί
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας