Μην σε πιάνει πανικός. Ασε λίγο το πουλάκι να ηρεμήσει, να προσαρμοστεί στο καινούργιο του χώρο. Δεν γίνεται αμέσως να είναι φιλικός και ήρεμος μαζί σου. Δώστου λίγο χρόνο.ευχαριστω και παλι παιδια... Μολις του εδωσα ενα κομματι αχλαδι με το χερι μου... Το τσιμπουσε αλλα μερικα κομματια τα πετουσε κατω αμεσως χωρις δευτερη σκεψη... λετε να μην του αρεσε ή απλα φοβάται;
Είδες που σιγά σιγά ξεθαρεύει. Και που είσαι ακόμα :Dτο κλουβι που παραγγειλα ειναι μεγαλο σε μηκος και ειπα να ειναι και ψηλο, σημερα ο παπαγαλος μου αρχισε να κανει διαφορα, να φωναζει να σκρφαλωνει και ηταν πιο ζωηρος :D
Προσπαθησα τωρα να τον ταισω με το χερι και να τον αγγιξω με το χερι μου σιγα σιγα για να με συνηθησει... εβαλα ενα γαντι μην τυχων και μου δωσει καμια δαγκωνια Μολις ειδε το γαντι αρχισε να κανει σαν τρελος πετουσε, φωναζε κτλ, σκεφτηκα οτι φοβαται τα γαντια επειδη οταν τον επιασε ο πετ-σοπας χ8ες για να τον βαλει στο κλουβι φορουσε γαντια και νομιζε λοιπον οτι ηθελα να τον πιασω.. Τι με συμβουλευετε να κάνω;
απλα προσπαθησα να τον ταϊσω σιγα σιγα απο το χερι μου για τον φερω πιο κοντα σε μενα και να με μαθει.. Δεν εκανα καμια αποτομη κινηση, δεν πρεπει δηλαδη να τον πλησιαζω καθολου. Αν το κανω αυτο δεν θα ειναι χειροτερο; ☹
δεν πρεπει δηλαδη να τον πλησιαζω καθολου. Αν το κανω αυτο δεν θα ειναι χειροτερο; ☹
Αμα εσυ φοβάσαι το πουλάκι και φοράς γάντια όπως λές για να μην σε δαγκώσει πως περιμένεις το πουλάκι να μην φοβάται εσένα. Γιατί τον στρεσάρεις τον έρημο... Αστον λίγο να ηρεμήσει... Να προσαρμοστεί. Γιαι τόσο βιασύνη; Εχε υπομονή. Πρέπει να σε γνωρίσει και να τον γνωρίσεις. Ετσι έρχεται η εμπιστοσύνη...Προσπαθησα τωρα να τον ταισω με το χερι και να τον αγγιξω με το χερι μου σιγα σιγα για να με συνηθησει... εβαλα ενα γαντι μην τυχων και μου δωσει καμια δαγκωνια Μολις ειδε το γαντι αρχισε να κανει σαν τρελος πετουσε, φωναζε κτλ, σκεφτηκα οτι φοβαται τα γαντια επειδη οταν τον επιασε ο πετ-σοπας χ8ες για να τον βαλει στο κλουβι φορουσε γαντια και νομιζε λοιπον οτι ηθελα να τον πιασω.. Τι με συμβουλευετε να κάνω;
Ετσι μπράβο και να δεις που όλα θα πάνε καλά.:)δικιο εχετε.. Ειμαι βιαστικος δεν πρεπει... ειναι ακομα καπως αγριος και θελει υπομονη
ευχαριστω πολυ φιλε.. Ναι ειναι αρκετα μεγαλα τα patagonian και θελουν και πολυ χωρο στη διαθεση τους... Να σου ζησει και σενα ο Πάρης σου! Ειναι αξιαγαπητος :DΝα σου ζήσει τα λατρεύω τα Patagonian conure. Είναι το μεγαλύτερο από την άποψη μεγέθους είδος της οικογένειας νομίζω.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας