Διατροφή Ο παπαγάλος μου δεν τρώει σπόρους πλέον

Πόλη
Ηράκλειο
Καλησπέρα! Αρχικά να πω πως η διατροφή της πριν την πάρω εγώ ήταν επί έναν χρόνο το μιξ versele laga prestige premium Australian μέχρι και τον πρώτο μήνα που την είχα (απριλιο - μαιο). Μετά από από 2 βδομάδες σταδιακά άλλαξα την διατροφή της σε πελετς ,λαχανικά, φρουτα κλπ . Εχθές πήρα την παλιά της τροφή που ανέφερα με την ιδέα πως ίσως θα χαρεί που θα ξανά προσθέσω σπόρους στην διατροφή της εκτός από τους ηλιοσπορους που έτρωγε καμία φορά. Της πήρα ένα μικρό μπολάκι που μαγκωνει στα κάγκελα , έβαλα μια κουταλιά του γλυκού ίσα ίσα από τους σπόρους και στο άλλο μπολ μόνο πελλετ. Τσέκαρα σήμερα και κάποιους σπόρους τους είχε πετάξει (δεν είχαν φαγωθεί) και οι υπόλοιποι ήταν μέσα στο μπολακι της. Θα μου πείτε καλά τόσος καιρός πέρασε, αλλά μου φαίνεται περίεργο. Υπάρχει περίπτωση να ξανά φάει λέτε? Ή απλά της άφησα μικρό περιθώριο μέχρι να τους ξανά συνηθίσει?

Ίσως για να τους ξανά συνηθίσει να μην βάζεις άλλο μπολ , όσο θα έχει τους σπόρους στο κλουβί !

• Like
Αντιδράσεις: ianos
Ίσως για να τους ξανά συνηθίσει να μην βάζεις άλλο μπολ , όσο θα έχει τους σπόρους στο κλουβί !
Ήθελα να διαγράψω το θέμα γιατί τελικά όλα καλά, το συνήθισε και τσιμπολογαει από κει 🙃

Back