Δεν μπορω να του δώσω με τη σύριγγα. Προσπαθω να του δίνω απο την ποτιστρα.Να πινει ναι. Αλλα ποσο; Να πινει οσο πιει μονος του ή να πιει τα "ταδε" ml με τη συριγγα; Ελεγχεις τι ποσοτητα μπαινει στο σωμα του;
Μετά το αντιβιωτικο του έδωσα aidonine. Ευτυχώς εχω στο σπιτι almora και του έβαλα να πιει. Του δίνω εγω και πίνει, τώρα αν πίνει και μόνος του δεν ξερω.Πάρα πολύ νερό στα ούρα, δεν είναι διάρροια αυτό. Έχει βλάβη είτε στα νεφρά είτε διαβήτη. Μετά το αντιβιωτικό τι του έδωσες; Υπάρχουν επείγουσα ανάγκη να πάρει ηλεκτρολύτες, τους βρίσκεις στο ανθρώπινο φαρμακείο almora plus γύρω στα 5 ευρώ τα 20 νομίζω φακκελάκια. Θα ανοίγεις ένα και θα διαλύεις το 1/3 με 1/4 στην ποτίστρα. Το υπόλοιπο φακκελάκι θα το κλείνεις πολύ καλά για την επόμενη ημέρα.
Κάνε το και παρακολούθησε σχολαστικά γιατί χάνει πολλά υγρά το πουλάκι. Πίνει νερό τουλάχιστον;
Τώρα οι κοτσιλιές του ειναι μαύρες και γύρω γύρω κίτρινες. Αυτο ειναι καλό η κακό?Ρίγανη φρέσκια δεν ξέρω αν εκεί που είσαι μπορείς να βρεις στο σούπερ μάρκετ εδώ έχει. Διαφορετικά αγόρασε ένα γλαστράκι από φυτώριο και μέσα στο καλοκαίρι θα φουντώσει. Θα βάζεις συχνά ένα κλωναράκι να τρώει. Βασιλικό, θυμάρι επίσης. Ρώτα και καμιά νοικοκυρά, θα έχουν στις αυλές τους σίγουρα.
Εναλλακτικά μπορείς να τα βάζεις ξερά ανάμεσα στα σπόρια. Και δενδρολίβανο κάνει πολύ καλό, άνηθος, σπανάκι, βλίτα από λαχανικά καρότο, μπρόκολο με τα φύλλα, διάβασε στο φόρουμ, έχει χιλιάδες θέματα γύρω από την διατροφή.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας