Καλησπέρα στην ομάδα. Όπως είχα αναφέρει θα έφευγα για ταξίδι στο εξωτερικό για αρκετό καιρό και θα αναλάμβανε την γιασμιν το αγόρι μου. Δυστυχώς λόγω εξεταστικής περιόδου που έπεσε ακριβώς στις ημερομηνίες που.θα έφυγα και γύρναγα, έδωσα την ευθύνη στη μητέρα μου. Της είχα εξηγήσει αναλυτικά τι πρέπει να κάνει κάθε μέρα και να την βγάζει έξω, όμως αυτό το ενα πράγμα που δυσκολεύτηκε και δεν πήρε στα σοβαρά ήταν το μπάνιο. Από σχεδόν έναν μήνα που έλειπα την είχε κάνει μπάνιο 2 φορές εκ των οποίων ήταν απλά 10 ψεκασιες νερό. Γύρισα εχθές και ήταν σε άθλια κατάσταση το πέτρωμά της , έτσι ακριβώς όταν την έφερα πρώτη μέρα σπίτι. Στον πάτο του κλουβιού ήταν μονάχα 3 φτερά μιας και η μητέρα μου είχε καθαρίσει το υπόστρωμα την ίδια μέρα. Οποτε δεν ξερω ποσα πολλα ηταν τις υπόλοιπες μερες . Της έκανα μπάνιο μιας και δεν μπορούσα να την βλέπω σε τέτοια κατάσταση, της έφυγαν αλλά 2 φτερά στο μπάνιο και ύστερα που στέγνωσε και πέταξε λιγάκι, την έβαλα πίσω στο κλουβί. Σήμερα έχει γίνει ο κακός χαμός με τα φτερά στον πάτο του κλουβιού. Παρα μα πάρα πολλά φτερά κάτω.
Να πω ότι ξανά ξεκίνησα αμέσως συμπλήρωμα για την πτερόρροια γιατί η μάνα μου με το ζόρι άλλαζε κάθε μέρα το νερό. Τώρα αναγκαστικά θα της βαζω πάλι μια βδομάδα συνεχόμενα και μπάνιο καθημερινά μέχρι να στρώσει λίγο το πέτρωμα και να τη βοηθήσει στην πτερόρροια.
Συγγνωμη για τον μεγαλο προλογο . Η ερώτηση μου είναι, μπορεί να έγινε λόγω άγχους που έλειπα τόσο καιρό? Λόγω απώλειας μπάνιου? Είχαν μείνει πολλά φτερά πάνω της που λόγω μειωμένης άσκησης τα έβγαλε τώρα? Ή απλά περνάει μια έντονη πτερόρροια? Οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή.
Να πω ότι ξανά ξεκίνησα αμέσως συμπλήρωμα για την πτερόρροια γιατί η μάνα μου με το ζόρι άλλαζε κάθε μέρα το νερό. Τώρα αναγκαστικά θα της βαζω πάλι μια βδομάδα συνεχόμενα και μπάνιο καθημερινά μέχρι να στρώσει λίγο το πέτρωμα και να τη βοηθήσει στην πτερόρροια.
Συγγνωμη για τον μεγαλο προλογο . Η ερώτηση μου είναι, μπορεί να έγινε λόγω άγχους που έλειπα τόσο καιρό? Λόγω απώλειας μπάνιου? Είχαν μείνει πολλά φτερά πάνω της που λόγω μειωμένης άσκησης τα έβγαλε τώρα? Ή απλά περνάει μια έντονη πτερόρροια? Οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή.