Φροντίδα Ο African Gray μου έχει μελαγχολήσει

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Karetaki
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Κωνσταντινα δεν θελω να κρινω τη γνωματευση του γιατρου αλλα 21 μερες ορο μου φαινεται παρατραβηγμενο για ενα πουλι, γνωριζοντας πως θα αντιδρουσε ο δικος μου παπαγαλος αν του εκανε ο γιατρος κατι τετοιο. Πως θα τον κραταει ωστε να μην βγαζει τον ορο;

O δικος μας γιατρος, ειχε δωσει στο Φοιβο, οταν ηταν αρρωστος και στην αρχη πνευμονιας οπως μας ειπε αναμεσα στις αλλες αντιβιωσεις αυτην με τη γευση φραουλα που παιρναμε παιδια. Νομιζω ειναι η Ceclor , το σιροπι εννοω. Αναμεσα στα αλλα εγραφε στις ενδειξεις οτι ενδεικνυται για αναπνευστικες λοιμωξεις αναμεσα στις οποιες και η ψιττακωση (Chlamydia psittaci).

edit: ξαναδιαβασα το μηνυμα σου και μαλλον λανθασμενα θεωρησα οτι η χορηγηση του αντιβιοτικου θα γινει με τον ορο.
 
1/Το πρωτο που χρειαζετε, ειναι να καθετε στο χερισου ησυχος και χαδακια,2/μετα οσες ωρες περισσοτερες διαθετης μαζιτου, με παιχνιδι και ομηλια-ηρεμη-αργη-σταθερη, ειναι το καλυτερο γ'αυτον!3/Παρεα Ανθρωπινη θελη.Αλλα ηρεμες κινησης απο ολους, οσους των πλησιαζουν,4/Χαδια θελη οποτε γουσταρη αυτος! Ναστε ολοι καλα! ΚΓ.
 
Ο african gray μου διέφυγε τον κίνδυνο

Γεια σας φίλοι
Μετά από μία εναγώνια και ταραγμένη εβδομάδα, κατά την οποία ο Κούκου, ο african gray μου, έφτασε πολύ κοντά στο θάνατο, και ύστερα από εντατικότατη καθημερινή θεραπεία στο γιατρό με ενέσεις ορού, αντιβίωσης, βιταμινών και όταν πια τα πράγματα χειροτέρευαν, κορτιζόνης, τώρα μπορώ να πω με σιγουριά ότι διέφυγε τον κίνδυνο. Την αιτία που προκάλεσε την αρρώστια δεν την γνωρίζω. Σημασία έχει ότι είναι πια καλά! Συνεχίζει ακόμα τη θεραπεία με αντιβίωση και βιταμίνες από το σπίτι και στο νερό του (για 21 ημέρες συνολικά). Έχει αποκαταστήσει πλήρως την όρεξη του και, όπως λέω, έχει γίνει "σούπερ Κούκου", γιατί έχει υπερβολίκή ενεργητικότητα, μέχρι που κάνει και προσπάθειες να μιλήσει ("μουρμουρίζει").
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείξατε και τις σμβουλές σας.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Μπραβο. Τα καλυτερα νεα. Να τον προσεχειs σαν τα ματια σου! Πηρεs το καλυτερο δωρο απο το πουλακι που βρηκε την υγεια του! Να περασετε καλο Πασχα. Και δωs του και λιγο πετσουλα :D. Λιγο, ε;
 
ευτυχώς όλα καλά ! αντε να τον χαίρεσαι και πάλι και πάντα να είναι καλά !
 
Κωνσταντινα παρακολουθουσα το θεμα σου και χαρηκα παρα πολυ:)
Επισης να συγχαρω και σενα σταθηκες κοντα στο υιοθετημενο ζωο σου και το αγαπας τοσο πολυ! Και παλι μπραβο
 
Κωνσταντινα μακαρι να εχουνε ολες οι περιπτωσεις αισια καταληξη σαν τη δικη σας! Πολυ ωραια τα νεα σας! Να την προσεχεις διπλα τωρα. Επειδη εχω περασει παρομοια φαση με γιατρους και ασθενειες τωρα για ενα διαστημα θα σε προβληματιζουν πραγματα καθημερινα ακομη και αν κουναει το δαχτυλο απο το ποδι της διαφορετικα απ'οτι το κουνησε χτες ας πουμε. :D
 
Μπραβο Κωνσταντινα χαρηκα πολυ για την εξελιξη και τα καλα νεα! Να ειναι καλα το ζακουδακι σου και να εχετε Καλο Πασχα!
 
Μπραβο Κωνσταντινα... Μπραβο και στον γιατρο που τα καταφερε, αλλα πανω απο ολα μπραβο στη κουκου σου... Καλη ανασταση!
 
στο πετ σοπ στο Ρεθυμνο ρωτησα αν υξεραν την περιπτωση του παπαγαλου της Κατερινας.
μου ειπαν οτι οτι την γνωριζαν και οτι τελικα δεν τα καταφερε...

την ωρα που τα λεγαμε μπηκε η Κατερινα και την γνωρισα και μου ειπε περισοτερες λεπτομεριες...
κριμα που δεν τα καταφερε ο μικρουλης και ηταν αρκετα στεναχοριμενει...

ελπζω συντομα να φροντησεις ενα αλλο και ολα να σου πανε τελεια...
 
Σε ευχαριστώ Δημήτρη.
Παρόλο που δεν νιώθω ακόμα έτοιμη να αποκτήσω άλλον στη θέση του Κούκου, έλαβα πολύ σοβαρά υπόψην μου την προτροπή σου και το σκέφτομαι. Ίσως να έχεις δίκιο. Καλή επιτυχία και με το μεγάλωμα του δικού σου μωρού και να το προσέχεις.
Κωνσταντίνα
 
Δεν ξερω την οικονομικη σου κατασταση, αλλα η μονη μου συμβουλη ειναι οτι εαν το σκεφτεσαι εστω και λιγο να παρεις εναν αλλον, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ!
Ετσι απλα... Θα πας εκει που θα τους εχουν,θα πλησιασεις κοντα και θα σε διαλεξει αυτος! Πιστεψεμε.
 
Back
Top