Γενικά Ο Dewey και η καμπάνα του

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης jamieo
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

jamieo

PB Member
Πόλη
Cordova, USA
Εδώ είναι ένα βίντεο του Dewey παίζει με την καμπάνα. Ήταν ενθουσιασμένη. Επίσης, υπάρχει μια εμφάνιση από Saffron. Έχει τη γείτονα. Μπορείτε επίσης να ακούσω μου conures καθώς και Haggie. Δεν είναι πάντα αυτή η θορυβώδης, αλλά αυτό συμβαίνει τουλάχιστον μία φορά κάθε μέρα.

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Μπορεί να είναι πιο λίγα λεπτά πριν από το βίντεο είναι διαθέσιμο.
αποσταλούν: Παρασκευή, 8 Αυγούστου 2008 2:43:09 πμ ώρα Αθήνας

Όποτε ανεβάζεις youtube με τα παπαγαλάκια σου μου φτιάχνεις τη διάθεση και τη μέρα. Να είσαι καλά και συ και αυτά.

Jamie ο Dewey είναι απίστευτος. Παρατηρώ ότι με το πόδι του τα πράγματα είναι καλύτερα.

Jamie ο Dewey είναι απίστευτος. Παρατηρώ ότι με το πόδι του τα πράγματα είναι καλύτερα.

Χάρη, Κωνσταντίνο! Dewey είναι μάθηση για την αντιστάθμιση του πόδι. Έχει αρχίσει να μάθουν πώς να χρησιμοποιήσουν ως καλύτερο μπορεί. Ο κτηνίατρος είναι ικανοποιημένος με την πρόοδο επίσης.

Είχε κάποια εκτεθειμένα στο κόκαλο του ποδιού. 2 εβδομάδες πριν, ότι το κομμάτι των οστών έπεσε. Η οστική ήταν νεκρός. Έχει νέο δέρμα κάτω από αυτή. Επίσης, δεν αισθάνονται πόνο στο πόδι. Ωστόσο, το πόδι είναι πολύ καλύτερα τώρα. Ο κτηνίατρος λέει ότι κάνει πολύ καλά.

Εδώ είναι ένα άλλο βίντεο που έκανα σήμερα. Dewey ήταν διασκεδαστική έχοντας στο κλουβί του. Ήμουν ελπίζοντας να κάνω ένα βίντεο από τον κολύμβησης, αλλά εκείνος αποφάσισε ότι δεν ήταν ώρα για αυτό. :D

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.

Πολυ ωραιο το βιντεο Jamie! :D Μου αρεσει πολυ οταν οι παπαγαλοι κρεμονται αναποδα απο το ταβανι σαν νυχτεριδες και παιζουν! :D Ο Dewey φαινεται πολυ ευτυχισμενος! 🙂 Συγχαρητηρια!

Πολυ ωραιο το βιντεο Jamie! :D Μου αρεσει πολυ οταν οι παπαγαλοι κρεμονται αναποδα απο το ταβανι σαν νυχτεριδες και παιζουν! Ο Dewey φαινεται πολυ ευτυχισμενος! Συγχαρητηρια!

Ευχαριστώ! Κάνει ότι συχνά. Ήθελε να πάρω τον έξω από το κλουβί, αλλά έχω να καθαρίσετε σπίτι και δεν μπορεί να παρακολουθήσει τον ίδιο. Θα πρέπει να τρέχουν σε όλο το σπίτι.

πολυ ομορφα τα βιντεο σου και ο παπαγαλος σου να σου ζησει!

:)Πολυ ωραιο βιντεο Jamie! φαινεται εντονα, οτι ο Dewey ειναι ενα πραγματικα ευτυχισμενο πουλι! Διακρινω οτι σου κανει και μια μικρη... Επιδειξη!:D

Εδώ είναι μερικά βίντεο του Dewey. Ήθελα να δείξω πώς τρώει το φαγητό. Ελπίζω ότι μπορείτε να δείτε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιεί τη γλώσσα του. Παρατηρήστε επίσης την ανόητη συνήθεια. Ο μπαστούνια του γλώσσα έξω απ 'το ράμφος και wiggles αυτό. Κάνει αυτό όταν είναι χαρούμενος και ενθουσιασμένος. :D

Ο πίνακας αδιευθέτητος καφέ. Θα ήταν τεμπέλης

Μια τελευταία φωτογραφία

Συνημμένα

• IMG_1003_2.webp
    IMG_1003_2.webp
    31,2 KB · Προβολές: 55
Πραγματικά φανταστικός.. Εύχομαι και ο Σενεγαλέζος μου με πολύ αγάπη και υπομονή, να γίνει όπως και ο Dewey! Σίγουρα του έχεις δώσει πόολυ αγάπη και αυτό φαίνεται!

Πολυ ωραίος. Στο τελευταιο βιντεο πίνει καφε; Έχει πολυ πλακα αυτο το πουλι. Να τον χαίρεσαι Jamie.

Στο τελευταίο βίντεο, που τρώει το νέκταρ για lorikeets αναμειγνύεται με ορισμένα pureed φρούτα.

Δεν μπόρεσα να βρω μία ελληνική λέξη για pureed, αλλά αυτό σημαίνει πουρέ και πραγματοποιούνται σε υγρό. Είναι σαν πουρές μήλων.
:D

νέκταρ για lorikeets αναμειγνύεται με ορισμένα pureed φρούτα
Το φτιάχνεις μόνος σου το μίγμα αυτό; Είναι στο εμπόριο; Πως το ζητάς; Υπάρχει και για άλλα είδη παπαγάλων;

Το φτιάχνεις μόνος σου το μίγμα αυτό; Είναι στο εμπόριο; Πως το ζητάς; Υπάρχει και για άλλα είδη παπαγάλων;

Υπάρχουν διάφορα είδη στην αγορά. Εδώ υπάρχουν δύο που χρησιμοποιώ:

Rainbow Landing Lorikeet Nectar

Avico Lory Life Nectar 6 Lb

Εγώ να αναμιχθεί με φρούτα ως μεζές για τα πτηνά. Τα περισσότερα άτομα αναμειγνύεται με νερό ή χυμό φρούτων. Ι χρήση νερού.

Το νέκταρ περιέχει πολλή ζάχαρη. Lorikeets απαιτούν υψηλό σε υδατάνθρακες διατροφή. Αυτό το νέκταρ είναι ok για άλλα πτηνά που περιστασιακά τη θεραπεία. Σε περίπτωση που άλλων οι παπαγάλοι τρώνε πολύ για να μπορεί να τα υπέρβαρα.

• Like
Αντιδράσεις: Nadine

Σχετικά θέματα

Back