Σωστά καταλάβατε, ήθελα σκουφατο καναρίνι και άμα μπορέσω να συνδυάσω σκουφατο με αυτό το χρώμα και την φωνή τιμπραντο που έχω αδυναμία θα είμαι πολύ χαρούμενη@patrickios νομίζω και έχω την αίσθηση ότι άρεσε στην @meniam επειδή είναι σκουφάτος.
Δεν είπα ότι είναι σπάνιο αλλά δεν είχε τύχει να δω ξανά και επειδή ο κύριος Γιώργος είναι Θεσσαλονίκη όπως κι εγώ θα με διευκόλυνε αν είχε και άλλα από εκεί που πήρεΚαλά, δεν είναι και τόσο σπάνιο
Χρήστο, αν έχεις υπόψη σου, θα με ενδιέφερε κι εμένα.Έχει γεμίσει ο τόπος από blue τιμπραντο.
@meniam γενικά είναι πανεύκολο να βρεις
Γιώργο, αν έχεις τη δυνατότητα πάρε του ένα μεγαλύτερο κλουβί, 60 εκατοστών. Και εφόσον προσδοκείς στο μέλλον και σε ζευγάρι Μαλινουά (ελπίζω να μην τα έχω μπερδέψει), πάρε / φτιάξε και ένα μήκους 90-100 εκατοστών, για να γυμνάζονται τα πουλιά (τουλάχιστον τα μικρά που θα προκύψουν). Γενικά για το θέμα κλουβιού, όσο μεγαλύτερο τόσο και καλύτερο.44,5χ26χ42
Ναι από δικούς μου. Ο πατέρας του είναι πράσινός σκουφάτος του (παραθέτω βίντεο ) και η μάνα του ασπρογκρι (δεν έχω εύκαιρη φωτογραφία).@mbirdtraining σε ευχαριστώ. Το συγκεκριμένο πουλάκι προέρχεται από δικούς σου γεννήτορες; Αν ναι, πες μας τα χρώματα των γονέων (και μια φωτό τους θα ήταν ευπρόσδεκτη). Να το χαίρεσαι! Όμορφο και λαλίστατο.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας