Γενικά Πάει ο μικρός ζακό μου. Πέθανε

ΤΣΙΠΙΡΙΚΙ

PB Member
Εγγραφή
9 Οκτ 2008
Μηνύματα
419
Πόλη
Νέα Σμύρνη
[x] ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ. ΠΕΘΑΝΕ
[x] Σήμερα, 17:59 #10
Πεθανε το μικρουλι. Μεσα σε ενα μηνα που τον ειχα. Και το τραγικο ειναι οτι με περιμεμενε στιs 3 να γυρισω απο τη δουλεια. Ηταν πανω στο κλαδακι του και με το που εβαλα το χερι μου μεσα, αυτο επεσε απαλα επανω του και ξεψυχησε. Δεν μπορειτε να φανταστειτε... Το εβαλα μεσα σε ενα κουτι και τον πηγα εκει που μου εγραψε ο Ανεστηs. Του εκανε νεκροψια και μαλλον ηταν κατι ιογενεs. Του ζητησα αναλυτικα πορισμα και τα αποτελεσματα θα βγουν σε μια βδομαδα. Εντελωs για εμενα. Δεν θα ζητησω απο πουθενα ευθηνεs. Ο μικροs δεν θα γυρισει ΠΟΤΕ και αλλον δεν θελω. Σαs ευχαριστω ολουs σαs. Mε οσουs απο σαs τα ειπαμε και ολουs τουs υπολοιπουs, θελω να πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Θελω να ειστε παντα καλα και τα μικρα σαs επισειs!
 
  • Like
Αντιδράσεις: Tania
... Κριμα, ακου εκει σε περιμενε.. Να σε χερετισει... Θα ειναι παντα στη μνημη σου οπως και σε πολλων αλλων απο εδω μεσα...
 
έχω μείνει άφωνη..Λυπάμαι πάρα πολύ Γιάννη για τον μικρούλη σου..☹
 
😱 Όχι... Πάρα πολύ στεναχωρέθηκα.. Τί να πω τώρα.. Λυπάμαι πολύ..☹
 
Γιαννη λυπαμαι αφανταστα για το μικρο σου. ☹

Η νεκροψια ειναι το καλυτερο που μπορουσες να κανεις για να μη σου μεινει η απορια.
 
Γιαννη λυπαμαι πολυ...
Ξερω οτι ειναι μια πολυ μεγαλη απολια...☹
 
Εχω χασει κι'εγω ενα μωρο ζακο παρ'οτι το πηγα στον γιατρο. απο την πρωτη μερα που ειδα πως δεν ηταν καλα. Καταλαβαινω πως αισθανεσαι☹Λυπαμαι πολυ!
 
Γιάννη λυπαμαι πάρα πολυ μικρουλη σου.☹
Και εμένα είχε πεθάνει στο χερι μου το καναρινάκι το πρωτο ☹
Κουραγιο φιλε
 
Όχι 😱
Γιάννη πόσο λυπάμαι μπορείς να το φανταστείς.
Αν από τη νεκροψία δείξει ότι ήταν κάτι απο τροφή η κάτι άλλο πες μας να προσέχουμε και εμείς με τα δικά μας.
Πάντως θα ήθελα να συνεχίσεις στο Φόρουμ και να μαθαίνουμε νέα σου μη χαθείς.
Και πάλι λυπάμαι.☹
 
Λυπαμαι πολυ φιλε για τον μικρο ζακο σου. Κανε υπομονη, και αργοτερα αμα παρεις καποιον αλλο, θα τον αγαπησης κι αυτον το ιδιο.
 
Λυπάμαι πολύ Γιάννη! Το ότι ήσουν μαζί του στο τέλος ήταν πολύ καλό για το Μικρούλι. Γιατί στη Δέκατη Εντολή του ιδιοκτήτη Παπαγάλων της Jane Hallander ο παπαγάλος ζητά από τον ιδιοκτήτη: Να είσαι μαζί μου στο τελευταίο ταξίδι. Μην πεις ποτέ "δεν αντέχω να το βλέπω να πεθαίνει" ή "ας συμβεί όταν δεν θα είμαι εδώ". Όλα είναι ευκολότερα για μένα εάν είσαι εκεί. Θυμήσου, σ'αγαπάω"!
 
Λυπάμε πολύ, να μείνεις κοντά μας όμως και που ξέρεις μερικές φορές η μεγάλη λύπη δίνει την θέση της στην χαρά...
Γιάννης
 
Στεναχωρηθηκα πολυ οταν ειδα το θεμα!☹Εμοινα οταν το ειδα😱. Μην χαθεις απο το φορουμ βρε... Κριμα δεν ειναι;Γνωριζω οτι ειναι δυσκολο να παρεις ενα καινουργιο πουλι τωρα ποσο μαλλον ζακο αλλα θα ηταν καλο μετα απο καιρο α ασχοληθεις και παλι με τα πουλια. Δεν ειναι αναγκη να ειναι ζακο υπαρχουν πολλα θαυμασια αλλα πουλια.
 
Σε καταλαβαινω απολυτως! Κι εγω μια τετοια φαση περναω τωρα!Λυπαμαι παρα πολυ! Αλλα μην λεμε ηταν μεγαλη απωλεια και να το συνδυαζουμαι με το κοστος του! Ολα ειναι πουλια και κυριως γι αυτον ηταν το φιλαρακι του! Μην τα παρατησεις και βρες τι εφτεξε!
 
κριμα το κακομοιρο κ δεν το χαρηκατε καθολου. Τουλαχιστον εσεις κανατε οτι μπορουσατε-οτι προλαβατε, δεν ηταν οτι το αφησατε στη μοιρα του! Αυτο να σκεφτεστε... Καλα κανατε κ του κανατε νεκροψια. Που ξερεις ισως αργοτερα θελησεις κ καποιο αλλο πουλακι. Το οτι πεθανε δυστυχως καποιο δε σημαινει οτι πρπεει να τα παρατησουμε... Με τον καιρο ισως σου ξαναερθει η "διψα" για καποιο αλλο πουλακι, οσο ασχημο κ αχαρο κ αν ακουγεται τωρα.
 
Λυπάμαι πολύ. Συγκινήθηκα πολύ με σκηνή του τέλους του που μας περιέγραψες!Η ψυχούλα μου σε περίμενε!
 
Back
Top