Καλά φαίνεται. Δεν έκανε εμετό σήμερα, δεν ξέρω βεβαια αν έκανε τις δύο ώρες που έλειπα. Είναι ζωηρός όπως κάθε μέρα. Συνεχίζω να τον παρακολουθώ και βλέπουμεΠως ειναι ο μικρος σημερα;
Σας ευχαριστούμε πολύ κύριε Διονύση. Μακάρι να είναι κάτι περαστικό. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ πια. Από τη μια νομίζω ότι δεν ήταν κίνηση ταισματος αφού κοιμόταν, ξύπνησε και αρχισε να κάνει εμετο. Του έδωσα στο στόμα δύο φορές καρβουνακι και το έκανε αμέσως εμετό ενώ την τρίτη φορά που του έδωσα δεν το έβγαλε κι έτσι σταμάτησε ο εμετός. Μετά από μισή ώρα ήταν περδικι. Επιπλέον εκτός από τον εμετό κοιμόταν κιόλας το μισάωρο που κράτησε όλο αυτό με τους εμετούς. Και νομίζω 4,5 μηνών είναι πολύ μικρός για ταισματα κτλ ή όχι;Οπως σου είπαν κράτησε σταθερή τη διατροφή του και παρακολούθα τον.
Ο Ερνέστο ταϊζει το μπαλάκι του και κάποια άλλα παιγνίδια του αρκετά συχνά, σπανιότατα όμως "βγάζει φαγητό" , ενώ κάποιες φορές έχει βγάλει και αυτό το νεράκι. Τώρα μαλιστα ξεκίνησε και η μικρή μας να ταϊζει το... Φαγητό της.
Ίσως να μην είναι τίποτα, ίσως μια απλή δηλητηρίαση.Αφού όμως δείχνει καλά και ζωηρός ίσως να μην είναι κάτι.
Επίσης μια και αναφέρθηκε εμείς το αυγό τους το έχουμε κόψει, καθώς η δρ. Γκρέι δε το θεωρεί αναγκαίο.
Όπως και να έχει περαστικούλια, αν και θέλω να πιστεύω ότι ο πιτσιρίκος προσπαθεί να "ταΐσει" κάτι που "αγαπάει.
Τι περίεργο βλέπεις Ζαχαρία; Το σχήμα ή το χρωμα δεν σου φαίνονται φυσιολογικά;ΔΕν ειναι οι νορμαλ κουτσουλιες που πρεπει να εχουν! Παρολα αυτα πιθανον να ειναι και λογικο να ειναι ετσι οι κουτσουλιες εφοσον εκανε εμετο και υπαρχει μια αδιαθεσια! Επισης πιθανον δεν εχει φαει και σωστα οποτε κ αυτο παιζει ρολο!
Έβαλα πάλι κόλλα Α4 για να δούμε και αύριο.Το σχημα σιγουρα! το χρωμα δε μορω να καταλαβω! αν ιναι πρασινς με ασπρο ειναι οκ!
Έτσι νομίζω Γιώργο αλλά γενικά αν κατάλαβα καλά οι κουτσουλιές του δείχνουν ότι δεν τρέφεται σωστά. Πριν αλλάξω το χαρτί η τελευταία του ήταν κανονική σε σχήμα. Να δούμε και αύριο.Το ουρικό (το άσπρο) δεν πρέπει να είναι λίγο πιο συμπαγές;
Οκ. Θα περιμένω τώρα να κάνει και θα ανεβάσω.Ζωή πιστεύω ότι είναι καλύτερα να βάλεις το χαρτί για 10-15 λεπτά και μετά να τη βγάλεις φωτογραφία, να μην έχουν προλάβει να στεγνώσουν οι κουτσουλιές για να μπορούν τα παιδιά να τις δουν καλύτερα.
Με τρόμαξε εχθές ο εκτροφέας που μου είπε να σταματησω για λίγο φρούτα και λαχανικά. Αλλά ο Σαχαμπ αν δεν φάει λαχανικά το ξέρω ότι δεν τρέφεται επαρκώς. Πηγαινοέρχεται ολη την ημέρα στην ταιστρα και παίρνει 2-3 σπορακια μόνο.
Για την μπανάνα μου το είχε πει και πτηνιατρος στο παρελθόν ότι επιτρέπεται οταν έχουν διάρροια αλλά είναι το μόνο φρούτο που δεν τρώει. Ρυζακι σκέφτηκα να του δώσω αλλά πήγα σε 4 διαφορετικά μαγαζιά και δεν βρήκα καστανό ρυζι. Θα τον ταισω αύριο εγώ σπορακια. Από το χέρι μου τρώει οτιδήποτε κι αν του δώσω. Δεν είναι λύση αλλά θα το κάνω για λίγες μέρες μέχρι να ξαναρχισουμε τα λαχανικά.Στη θέση σου τότε διστακτικά θα έδινα κάτι αν είχα την εντύπωση ότι μένει νηστικός. Θα προτιμούσα μπανάνα και βρασμένο καρότο σε μικρή ποσότητα και βλέποντας σιγά σιγά πώς πηγαίνει θα πρόσθετα κι άλλα. Οι κουτσουλιές του όμως έχουν κόπρανα που σημαίνει ότι τρώει, αν δεν έτρωγε θα ήταν σκέτο νερό.
Για την μπανάνα μου το είχε πει και πτηνιατρος στο παρελθόν ότι επιτρέπεται οταν έχουν διάρροια αλλά είναι το μόνο φρούτο που δεν τρώει. Ρυζακι σκέφτηκα να του δώσω αλλά πήγα σε 4 διαφορετικά μαγαζιά και δεν βρήκα καστανό ρυζι. Θα τον ταισω αύριο εγώ σπορακια. Από το χέρι μου τρώει οτιδήποτε κι αν του δώσω. Δεν είναι λύση αλλά θα το κάνω για λίγες μέρες μέχρι να ξαναρχισουμε τα λαχανικά.
Τελεια Ανέστη θα του κάνω αύριο. Σε ευχαριστώ πολύ.Ρύζι μπορείς να του δώσεις και το απλό το λευκό, δεν θα πάθει τίποτα αν δεν είναι το καστανό.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας