Αναπαραγωγή Πέθαναν 3 νεοσσοί και άλλοι 3 είναι ατάιστοι

Καλησπέρα και πάλι. Βγήκαν τα αποτελέσματά από τον νεκρό νεοσσο που εστειλα για νεκροψία. Δυστυχώς τα πουλιά πέθαναν από συψεμια η πρώτη διάγνωση. Κάποιο μικροβιο που έχουν οι γονείς τους και πέρασε στα μικρά συμπερασμα; Προσοχή στα πουλιά που αγοράζουμε μου είπε ο πτηνιατρος.
 
Αύριο θα βγει το αντιβιογραμνα και θα μου πει τι πρέπει να πάρουν οι γεννήτορας. Πάντως τελικά καλύτερα που έφυγαν ολα τα πουλάκια με όποιο κόστος.
Το σημαντικό είναι ότι, έστω και με αυτόν τον άσχημο τρόπο, ανακάλυψες το πρόβλημα που υπήρχε και θα γίνει η θεραπεία ώστε να μην χαθούν και οι γονείς. Μπράβο σου που κινητοποιηθηκες άμεσα.
 
Το σημαντικό είναι ότι, έστω και με αυτόν τον άσχημο τρόπο, ανακάλυψες το πρόβλημα που υπήρχε και θα γίνει η θεραπεία ώστε να μην χαθούν και οι γονείς. Μπράβο σου που κινητοποιηθηκες άμεσα.
Ειπα ότι καλύτερα που πέθαναν και τα 6 γιατί αν επιζουσαν τα 2 από τα 6 θα έλεγα ότι τα παράτησαν. Θα έβαζα παλι νέα γέννα και θα διεωνηζα σε όλο το κουμασι μου το μικρόβιο.
[automerge]1555594951[/automerge]
Ποιο το κοστος της νεκροψιας;
Παιδια συγνωμη δεν μπορώ να πω πάντως από εξυπηρέτηση πολύ καλή και γνώστες. Αν θέλετε πάρτε τηλέφωνο να μάθετε πληροφορίες. Δραμπιδου Χρύσα Κομοτηνή.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Καλησπέρα Μάνο! Λυπάμαι βαθύτατα για την δυσάρεστη απώλεια των νεοσσών σου... Πολύ κρίμα και άδικο... 😰😥

Μακάρι να εξιχνιαστεί η αιτία θανάτου και να καταπολεμηθεί αυτό που υποβόσκει. Και μπράβο σου έσπευσες σε ειδικευμένο πτηνίατρο! 👍🤝
 
Ο πτηνιατρος μου ειπε κατι πολυ σημαντικο παντως τουλαχιστον για μας για μενα που εχω μικρη εκτροφη. 1 μηνα πριν την αναπαραγωγη και εχοντας επι λεξει τα ζευγαρια καλο ενια ειναι να περνουμε κοτσιλια απο καθε πουλι που θελουμε να ζευγαρωσουμε και να κανουμε απλες εξετασεις. ειναι θεωρω ο πιο ασφαλεις τροπος να εχουμε σωστες και αποδοτικες γεννες. Μονο τα υγιει πουλια δινουν καλα και καθαρα πουλακια. Ποσο μαλλον οτα περνουμε καποιο πουλι απο καποιον αλλον. Δυστηχως μπορει αν εχει κατι που δεν φαινεται οπως στην περιπτωση την δικη μου να καταστραφει ολο αυτο που εφτυσες αιμα να φτιαξεις. μιλαω καθαρα για μενα που ειμαι απλα ενας χομπυστας
 
Λοιπόν. Το ζευγάρι έχει μικρόβιο που λέγεται καλυβαλκικο.. Προσβάλλει ζωτικά όργανα και μαντέψτε πως προκύπτει. Από τα πολλά αντιβιοτικά. Δυστυχώς περιμένουμε πολλά από 26 gr ον. Μου δόθηκε θεραπεία 10 ημερων
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
και μαντέψτε πως προκύπτει. Από τα πολλά αντιβιοτικά.

Να υποθέσω από τα πολλά αντιβιοτικά των γονιών; Α ναι.. Είχες δώσει όντως "πολλά αντιβιοτικά" στα πουλάκια;
 
Back
Top