Γενικά Πέθανε το καναρινάκι

Λυπάμαι... Και σε καταλαβαίνω! Πρίν μια εβδομάδα έχασα και εγώ ένα African Grey που ήταν 8 μηνών. Τον είχα 3,5 μήνες και το τελευταίο δίμηνο ήταν άρρωστος και τον "έτρεχα" όλο στον κτηνίατρο.
 
@falkonis έχεις δίκιο που λυπάσαι, κ εγώ. Όμως είναι απώλεια που έγινε το 2008. Κ εγώ διαβάζοντας ποστ στο φόρουμ θέλω να σχολιάσω ή να βάλω emoji αλλά μετά βλέπω ότι το ποστ είναι της προηγούμενης δεκαετίας κ κρατιέμαι!
 
@MARY58 Αυτό είναι μια αδυναμία του συστήματος το οποίο μου έφερε ως νέο θέμα αυτή την ανάρτηση. Και όσο για την κακία σου... δεν κάνω αγώνα να μαζέψω πόντους δεν με αφορούν οι πόντοι. Οπότε αγαπητή MARY58 θα μου επιτρέψεις να σε μπλοκάρω;
 
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
Αυτό είναι μια αδυναμία του συστήματος το οποίο μου έφερε ως νέο θέμα
Το συστημα βγάζει αναρτήσεις με τις πιο προσφατες απαντήσεις. Επίσης κάτω από το όνομα και το βαθμό που έχει το κάθε μέλος δείχνει και την ημερομηνία που έγινε η απάντηση.
Σχολιασες ένα ποστ για ένα καναρίνι που πεθανε το 2008 εν έτει 2022.
Όπως και να το κανεις είναι λίγο αστείο.
Δεν ενδιαφέρει κανέναν στο αν αποσκοπείς να μαζεψεις ποντους ή όχι.
Νταξ λίγο καζουρα σου έκανε δεν σε είπε και καμπουρη.
 
@falkonis δεν χρειάζεται η άδεια μου για να με μπλοκάρεις. Από το συμπέρασμα που έβγαλες τόσο εύκολα έχεις τις ευλογίες μου. Επίσης, οι μόνοι πόντοι που με ενδιαφέρουν είναι οι πόντοι όταν πλέκω. Για τους άλλους ούτε τους κοιτάζω, ούτε με ενδιαφέρουν. Όσο για την κακία, η πρώτη μου σκέψη είναι μη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Καλό βράδυ
[automerge]1653851294[/automerge]
@PantelisTs όχι μόνο σε πολύ αστείο επίπεδο. Το εννοώ ότι υπάρχουν ποστ που θέλω να πατήσω like ή να ρωτήσω τι έγινε κ βλέπω την τελευταία στιγμή ότι έχουν περάσει χρόνια!
[automerge]1653851452[/automerge]
@falkonis για το λόγο που σου ανέφερα σου κάνω like κ καλούς πόντους!
 
@takis1964 Το κι εγώ θέλω να μαζέψω thread αλλά βλέπω τις ημερομηνίες και κρατιέμαι, τι ήταν αν όχι κακία; Δηλαδή ένα λάθος να απαντήσω σε παλιά ανάρτηση έφερε αυτή την αντίδραση.
[automerge]1653888927[/automerge]
@MARY58
Να είσαι καλά σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου.

Μπορείς να με ενημερώσεις και στην συνέχεια πως θα μαζέψω κι άλλους πόντους; 😊

Τελικά είσαι πολύ εχθρική.

Θα μπορούσες απλά να εστίαζες στο γεγονός παλιάς δημοσίευσης, θα μπορούσες και να το αστειευτείς, θα μπορούσες γενικά να είσαι φιλική.

Σε ρώτησα αν μου επιτρέπεις να σε μπλοκάρω διότι περίμενα μια απάντηση φιλική και πρόσχαρη και διευκρινιστική

Εσύ όμως είσαι από τους γνωστούς διαδικτυακούς αυστηρούς, επιθετικούς κριτές του διαδικτύου.

Φαντάζομε ότι έτσι αυστηρή είσαι και όταν κάνεις αυτοκριτική 😊
 
Τελευταία επεξεργασία:
@falkonis
έχεις δίκιο που λυπάσαι, κ εγώ. Όμως είναι απώλεια που έγινε το 2008. Κ εγώ διαβάζοντας ποστ στο φόρουμ θέλω να σχολιάσω ή να βάλω emoji αλλά μετά βλέπω ότι το ποστ είναι της προηγούμενης δεκαετίας κ κρατιέμαι!
Δεν υπάρχει καμία κακία στην ανάρτησή της Μαρίας.
Μάλλον κάτι δεν θα κατάλαβες καλά.
Πρόκειται για ένα ευγενέστατο μέλος, και το αποδεικνύουν τα σχόλια και οι αναρτήσεις της.
Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι δεν μιλάμε ποτέ άσχημα σε μια Κυρία.
Πραγματικά εκπλήσσομαι που αντί να ζητήσεις μία συγγνώμη το συνεχίζεις.
Λυπάμαι πολύ.
 
@falkonis Δεν είχα σκοπό να απαντήσω αλλά επειδή δεν είναι ωραίο να είμαστε απόλυτοι με το καλημέρα θα σου πω το εξής κ δεν πρόκειται να ξαναφερθω στο θεμα. Το ότι μου αναφέρεις ως απόδειξη της κακίας μου την αναφορά που έκανα στον εαυτό μου ότι δηλ. μπορώ άνετα να την παθω κ εγώ (οπου η συγκυρία με έχει σώσει την τελευταία στιγμή), ώστε να καταλάβεις ότι εύκολα γίνεται το λάθος και να μην νοιώσεις ασκημα, στερείται λογικής γιατί είναι αντεπιχείρημα. Σου υπενθυμίζω ότι μου είναι αδιάφορο τόσο οι πόντοι όσο κ το αν με μπλοκάρεις. Επίσης, στο δικό μου σύστημα αξιών, όταν κάποιος έχει το Θράσος να μιλήσει ασκημα ή άδικα πρέπει να έχει το Θάρρος να ζητά συγγνώμη. Έχω υπάρξει κ από τις δύο πλευρές, κ ενώ το πρώτο μπορεί να γίνει σχετικά εύκολα ακόμα κ εκ παραδρομής ή κακής εκτίμησης, το δεύτερο είναι δύσκολο αλλά εκεί φαίνεται, κατά την πολύ ταπεινή μου γνώμη, ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου. Κ στο μόνο που έχεις δίκιο είναι ότι είμαι πολύ αυστηρή στην αυτοκριτική μου, αλλά έχω παραιτηθεί από οποιαδήποτε προσπάθεια να το διορθώσω. Καλημέρα κ καλή συνέχεια.
Σας ευχαριστώ πολύ τους υπόλοιπους που κατάλαβαν τοσο τα αναγραφόμενα όσο κ το πνεύμα του ποστ μου κ για τα καλά σας λόγια. Με συγκινειτε κ νοιωθω ακόμα πιο ωραία που είναι μέλος σε αυτήν την όμορφη παρέα 🙏 Καλημέρα σε όλους.
 
θέλω να σχολιάσω ή να βάλω emoji
δεν κάνω αγώνα να μαζέψω πόντους δεν με αφορούν οι πόντοι
@falkonis , Γιώργο, μήπως έχεις μπερδευτεί κάπως με τα threads, emoji και τους πόντους; Τα emoji haha ή sad δεν δίνουν πόντους (@Stavros διόρθωσέ με αν τα λέω λάθος) και για αυτό πιστεύω ότι δημιουργήθηκε αρχικά η παρεξήγηση.
 
(@Stavros διόρθωσέ με αν τα λέω λάθος) και για αυτό πιστεύω ότι δημιουργήθηκε αρχικά η παρεξήγηση.
Γιάννη, μόλις είδα το θέμα. Όχι τα Emoji δεν δίνουν πόντους. Είναι εικονίδια έκφρασης. Ότι και να 'ναι όμως, είναι λυπηρό να δημιουργούνται τόσο άσχημες καταστάσεις για τόσο αστείους λόγους.

Και όσο για την κακία σου... δεν κάνω αγώνα να μαζέψω πόντους δεν με αφορούν οι πόντοι.
Τι πράγματα είναι αυτά βρε Γιώργο; Πού την είδες την κακια και γιατί εξάπτεσαι με αυτόν τον τρόπο;

Εν πάση περιπτώσει, μη συνεχίζεις σε παρακαλώ, δεν επιτρέπονται οι προσωπικές αντιπαραθέσεις, ΟΠΟΙΟΣ και να ναι ο λόγος.

Δεν θα επιτραπεί άλλο μήνυμα εκτός θέματος.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top