Το συστημα βγάζει αναρτήσεις με τις πιο προσφατες απαντήσεις. Επίσης κάτω από το όνομα και το βαθμό που έχει το κάθε μέλος δείχνει και την ημερομηνία που έγινε η απάντηση.Αυτό είναι μια αδυναμία του συστήματος το οποίο μου έφερε ως νέο θέμα
Δεν υπάρχει καμία κακία στην ανάρτησή της Μαρίας.έχεις δίκιο που λυπάσαι, κ εγώ. Όμως είναι απώλεια που έγινε το 2008. Κ εγώ διαβάζοντας ποστ στο φόρουμ θέλω να σχολιάσω ή να βάλω emoji αλλά μετά βλέπω ότι το ποστ είναι της προηγούμενης δεκαετίας κ κρατιέμαι!
θέλω να σχολιάσω ή να βάλω emoji
@falkonis , Γιώργο, μήπως έχεις μπερδευτεί κάπως με τα threads, emoji και τους πόντους; Τα emoji haha ή sad δεν δίνουν πόντους (@Stavros διόρθωσέ με αν τα λέω λάθος) και για αυτό πιστεύω ότι δημιουργήθηκε αρχικά η παρεξήγηση.δεν κάνω αγώνα να μαζέψω πόντους δεν με αφορούν οι πόντοι
Γιάννη, μόλις είδα το θέμα. Όχι τα Emoji δεν δίνουν πόντους. Είναι εικονίδια έκφρασης. Ότι και να 'ναι όμως, είναι λυπηρό να δημιουργούνται τόσο άσχημες καταστάσεις για τόσο αστείους λόγους.(@Stavros διόρθωσέ με αν τα λέω λάθος) και για αυτό πιστεύω ότι δημιουργήθηκε αρχικά η παρεξήγηση.
Τι πράγματα είναι αυτά βρε Γιώργο; Πού την είδες την κακια και γιατί εξάπτεσαι με αυτόν τον τρόπο;Και όσο για την κακία σου... δεν κάνω αγώνα να μαζέψω πόντους δεν με αφορούν οι πόντοι.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας