Φροντίδα Πήρα καρδερινοκάναρο και έχω απορίες

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης adef
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

adef

PB New Member
Εγγραφή
18 Ιουν 2007
Μηνύματα
71
Πόλη
Αθήνα
Γεια σας,

Χθες πηρα ενα μικρουλι καρδερινοκαναρο (1 1/2 εως 2 μηνων) και θα ηθελα να σας ρωτησω καποια πραγματα σχετικα με αυτο.
  1. Μου ειπαν οτι ειναι αρσενικο λογω των κιτρινων στιγματων που εχει συμμετρικα στο κατω μερος του λαιμου.
  2. Επισης μου ειπαν οτι μπορω απο τωρα να το βαζω να ακουει cds με φωνες καναρινιων λογω του οτι θελω να πλησιαζει περισσοτερο στο ρεπερτοριο του προς το καναρινι και οτι σε 2- 3 μηνες θα αρχιζει να πιπικιζει. (Τωρα δεν κανει ουτε τσιου)
  3. Τελος που προτειναν για την διατροφη του μειγμα σπορων τροφη για καρδερινες, νιζερ καθως και κοκκινη βιταμινη (καροτινη) για να αναδειξει τα χρωματα του.
Γνωριζετε κατα ποσον ισχυουν αυτα;

Οποιαδηποτε αλλη συμπληρωματικη πληροφορια που θα με βοηθουσε τοσο στην ανατροφη οσο και στην εκπαιδευση θα ηταν ευπροσδεκτη.

Ευχαριστω
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλησπερα, δες εδω
https://community.petbirds.gr/threads/Διαχωρισμός-φύλου-στα-μικρα-καρδερινάκια.571/
Για τη διατροφη δες εδω
Διατροφή Ιθαγενών, Υβριδίων στο Καρδερίνες - Ιθαγενή, Ευρωπαϊκά, Υβρίδια του PB
Και γενικοτερα κανε μια βολτα στο φορουμ μεσω της αναζητησης και θα βρεις οσα σε αφορουν... Κατηγορία των Forum των Παπαγάλων https://community.petbirds.gr/categories/Παπαγάλοι.48/

καλη περιηγηση
 
.

Επισης μου ειπαν οτι μπορω απο τωρα να το βαζω να ακουει cds με φωνες καναρινιων λογω του οτι θελω να πλησιαζει περισσοτερο στο ρεπερτοριο του προς το καναρινι και οτι σε 2- 3 μηνες θα αρχιζει να πιπικιζει. (Τωρα δεν κανει ουτε τσιου)
Το καλό με τη φωνή του καρδερινοκάναρου είναι ότι έχει τις φωνές τις καρδερίνας, την ένταση της φωνής του καναρινιού και τα "γυρίσματα" του τραγουδιού του.
Πολλοί παίρνουν τα μικρά από τη μητέρα τους για να ακούνε μόνο φωνή καρδερίνας, άλλωστε δεν έχει κανένα νόημα να μπλεχτείς με τα καρδερινοκάναρα τη στιγμή που σου αρέσουν οι φωνές του καναρινιού.
Πάρε καλύτερα καναρίνι για να ακούς καθαρές φωνές καναρινιού χωρίς προσμείξεις που στο καρδερινοκάναρο δεν μπορείς να αποφύγεις.
 
εχω μια παρομια η οποια λεγετε Ferti-vit της orlux αυτη βοηθαει;(αλλα η ημερομηνια ληξεως λεει 10/2008) μπορω να την χρισιμοποιησω αν ειναι για την περιπτωση;
 
Back
Top