Αναπαραγωγή Πήρα μια βίδα κι έσπασα το αυγό, θα τα καταφέρει το μικρό;

panagiotis2014

PB New Member
Εγγραφή
30 Ιουν 2014
Μηνύματα
328
Παιδιά σήμερα βγεικα τα 2 απο τα 3 μικρά. Το 3 έμεινε στο αυγό. Εγώ πείρα μια βίδα όπως είδα σε ενα βίντεο και εσπασα το αυγό. Θα τα καταφέρει το μικρο που βγεικε πριν την ωρα του; Σήμερα εβγεναν όλα. Το μικρο το έβαλα στη φωλιά αλλα δεν είδα να κανει κάτι. Τι θα απογεινει;
 
Αν το μικρο για τον Α, Β λογο δεν καταφερνε να βγει θα βοηθουσε η μανα του με προσεκτικες κινησεις. Θεωρω λαθος που επεμβηκες. Μακαρι να τα καταφερει. Μην ενοχλησεις αλλο.
 
Τι λάθος μονο λάθος έκανα. Να μην πω καμια χειρωτερη λέξη. Δεν τα ξανά ενοχλω
 
Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να επιζήσει ακόμη κι αν επίσπευσες λίγες ώρες την έξοδό του.
Είναι απόλυτα λάθος και ασφαλώς ως τέτοιο θα πρέπει να αποφεύγεται.
Αν υπάρχει περίπτωση να ζήσει με τέτοιες "βίδες" ίσως να γινόταν μόνο στην περίπτωση που είχε αρχίσει να βγαίνει το μικρό από το αυγό. Που είχε σπάσει το κέλυφος... κι απλά κακώς... Κάποιος το βοήθησε να βγει. Ειδικά αν δεν είχε τεράστια εμπειρία για να το κάνει.
Ξέρεις πως συμπαθώ την παρουσία σου εδώ. Για αυτό και λυπάμαι που σου το γράφω... αλλά το σκότωσες.
 
Βρε Παναγιώτη μετά απο τόσο καιρό εδώ και τόσες συμβουλές αυτές οι γκάφες δεν δικαιολογούνται. Το πιθανότερο είναι να μην τα καταφέρει το μικρό επειδη δεν ήταν η ώρα του.
 
Λάθος κινήσεις, λάθος πρακτικές. Το ότι περιμένουμε τα αυγά να σκάσουν την ίδια μέρα δε σημαίνει απαραίτητα ότι αυτό θα γίνει ταυτόχρονα. Μπορεί να γίνει και με διαφορά ωρών. Επειδή βρέθηκε κάποιος και ανέβασε ένα βιντεακι στο YouTube να ανοίγει ένα αυγό με βίδα και να το παίζει χειρουργός, εμείς σε καμία περίπτωση δεν υιοθετούμε τέτοιες πρακτικές.
 
Παιδιά ξέρω τεράστιο λάθος και μεγάλη γκάφα. Λυπαμε παρά πολύ για το καιμενο το μικρο που τον σκότωσα. Αλλά δεν είχα ιδέα τι προκειτε να συμβεί. Αλλά γιατί δεν επερνε ανασα οταν το έβγαλαν; Με το που έσπασε το αυγό ουτε μια κίνηση δεν έκανε. Κρίμα το κακομοιρο
 
Αλλά γιατί δεν επερνε ανασα οταν το έβγαλαν; Με το που έσπασε το αυγό ουτε μια κίνηση δεν έκανε. Κρίμα το κακομοιρο
Μα δεν ήταν η ώρα του ☹ Μην αγχώνεσαι και κάνεις βιαστικές κινήσεις. Κρίμα όντως...
 
Όπως έγραψα αν το πουλί δεν έχει ξεκινήσει το σπάσιμο του αυγού ακόμη και το πεντάλεπτο μπορεί να θεωρηθεί πολύ νωρίς και να πεθάνει ο νεοσσός..
Γιατί δεν είναι έτοιμο το αναπνευστικό του σύστημα να προσφέρει αυτονομία οξυγόνου στο πουλάκι...
Παιδιά ξέρω τεράστιο λάθος και μεγάλη γκάφα.
Είμαι σίγουρος πως εσύ έμαθες από το λάθος σου.
Πάμε παρακάτω...
 
Αααχχ αυτή η ανυπομονησία μας κάποιες φορές... μα και εσύ βρε Παναγιώτη την τερμάτισες την ανυπομονησία.. Σε έχω για έξυπνο παιδί... Πως δεν περίμενες ότι θα το σκότωνες;
Τουλάχιστον είσαι ειλικρινής... Αυτό να ξέρεις το εκτιμάμε.. Και να μην ξεχνάς ότι απ τα λάθη μας μαθαίνουμε και αυτή είναι και η εμπειρία μας.. Τα λάθη μας και μόνο!
 
Παναγιώτη θα σε στεναχωρήσω.Ακόμη και απο τα βίντεο απέχεις.
Σε όσα είδα το αυγό είναι ήδη ανοιγμένο. Εικοτολογώ πως δε σε ένοιαξε και πολύ!
Στα υπόλοιπα τα πήγες τέλεια και φυσικά:
Αλλά δεν είχα ιδέα τι προκειτε να συμβεί
πώς να έχεις ιδέα αφού τα βίντεο είναι τετράλεπτα.
Θέλω δύο χάρες
Γράψε στα σχόλια του youtube "το έκανα, το σκότωσα και τώρα νιώθω και...@#^^&"
Ανέβασέ μας φωτογραφίες με τα πουλάκια σουκαι τα 7.
 
Τελικά αυτό το βίντεο τι ακριβώς προσέφερε στην διαδικτυακή κοινότητα; Το πως να ανοίξετε ένα αυγό που δεν χρειάζεται άνοιγμα γιατί το ανοίγει το πουλάκι ήδη μόνο του με τη φυσική διαδικασία εκκόλαψής του; Γιατί το κακό ήδη έγινε σε ξένη φωλιά απο άνθρωπο χωρίς ιδέα που ήθελε να πειραματιστεί με τις λιγοστές πλήροφορίες γι'αυτό που είδε.
 
Τελικά αυτό το βίντεο τι ακριβώς προσέφερε στην διαδικτυακή κοινότητα; Το πως να ανοίξετε ένα αυγό που δεν χρειάζεται άνοιγμα γιατί το ανοίγει το πουλάκι ήδη μόνο του με τη φυσική διαδικασία εκκόλαψής του; Γιατί το κακό ήδη έγινε σε ξένη φωλιά απο άνθρωπο χωρίς ιδέα που ήθελε να πειραματιστεί με τις λιγοστές πλήροφορίες γι'αυτό που είδε.
Ακριβώς Ανέστη. Εχειςαπόλυτο δίκιο. Είναι κάποιοι που ανεβάζουν στο you tube ορισμένα βίντεο που θέλουν να μας δείξουν τις βλακειες τους και βέβαια υπάρχουν και ορισμένοι που τις υιοθετούν ως σωστές.
 
Μα εδώ δεν είναι ουτε κάν απο την σωστή κορυφή ανοιγμένο. Είναι ανάποδα.
Οι επεμβάσεις όποτε γίνονται, πρέπει να είναι απο την μεριά του αεροθαλάμου για να φανεί εάν το μικρό έχει τρυπήσει την μεμβράνη και αν αναπνέει.
 
Γι αυτό
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
Τι να γράψουμε εδώ;
Για τα αποστειρωμένα εργαλεία ή για την υψηλή ιατρική που χρησιμοποιεί;
 
Παιδιά αυτό είναι το βίντεο. Εχεις δίκιο αυτη η ανυπομονησία μου. Αλλά όπως ειπατε απο τα λάθη μαθενουμε. Αλλά τι εφτεγε το καιμενο να την πληρώσει.
 
Παιδιά αυτό είναι το βίντεο. Εχεις δίκιο αυτη η ανυπομονησία μου. Αλλά όπως ειπατε απο τα λάθη μαθενουμε. Αλλά τι εφτεγε το καιμενο να την πληρώσει.
καλά δεν πειράζει... αυτά συμβαίνουν όταν είμαστε αρχάριοι σε οτιδήποτε... κυρίως απο τα λάθη μαθαίνουμε, keep moving !
 
Back
Top