Γενικά Πήρα τον παπαγάλο μόλις τώρα

Συμφωνω με τον φιλο απανω.. Δεν πρεπει να ερχεται το πουλι στο ιδιο ή σε μεγαλυτερο υψος με σενα.. Του δημιουργειται αυτοματα η εντυπωση οτι ειναι ανωτερο απο σενα και θα εχεις προβληματα... Ισως γινει πιο αγριο, πιο επιθετικο μετα και δεν θα σε σεβεται... Επισης ποτε να μην το βαζεις στον ωμο σου για τον ιδιο λογο..φροντησε το πουλι να ειναι σε χαμηλοτερο υψος απο σενα και να παταει σταθερα το κλουβι στην επιφανεια

ωραιος! Να σου ζησει και να τον χαιρεσαι και εσυ και αυτος εσενα για πολλα χρονια!

για ονομα μην ψαχνεις,ΣΤΕΛΑΡΑ θα τον πεις!:D

Να σου ζήσει πανέμορφος. Είδα στις φωτογραφίες ότι το κλουβί του είναι κάτω απο το κλιματιστικό (δεν ξέρω αν είναι η μόνιμη θέση του εκεί) και δεν κάνει απαγορεύεται. Είναι πολύ ευαίσθητοι οι παπαγάλοι στα κρυώματα. Αν είναι όντως η θέση του εκεί αλλαξέ του θέση. Δεν κάνει να τον χτυπάει ούτε το κλιματιστικό ούτε ο ανεμηστήρας 🙂 Στο όνομα τελικά κατέληξες;

κουκλακι ειναι... Καλυτερα μην του δινεις σπορακια αλλα πελλετσ! Μαθε τον να τα τρωει απο τωρα που ειναι μικρος! Δες κι αυτο
->https://community.petbirds.gr/threads/Τι-είναι-τα-pellets-των-παπαγάλων.2855/

Καλύτερα να υπάρχει μια σωστή και ολοκληρωμένη δίαιτα, με κάποιους ορισμένους παράγοντες (ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, πρωτείνες, βιταμίνες κτλ). Μην ξεχνάμε οτι και στην φύση τρώνε σπόρους (όσους μπορούνε να βρούνε φυσικά). Άρα καλό είναι να μην προτείνουμε το ''μην δίνεις σπόρους αλλά πέλλετς''. Οι σποροί αν είναι της τάξης του 15%-25% είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα. Η κάθε ράτσα έχει τις δικές της διατροφικές απαιτήσεις, αρα θα πρέπει η δίαιτα να βασίζεται στις απαιτήσεις τις κάθε ράτσας.
Φιλικά

ναι σωστα το χα διαβασει κι αυτο απο εδω μεσα αλλα ξεχασα να το αναφερω, συγνωμη!

να σου ζησει ο παπαγαλος σου και να τον προσεχεις πολυ οντως τωρα σε πολλα πετ σοπ εχει πολλους παπαγαλους αμαζονιου και την Παρασκευη που πηγα στο πετ σοπ ειδα ενα μωρο παπαγαλο αμαζονιου

Να σου ζήσει! Απο πού το πήρες;θέλω κ εγω να παρω ένα μωρό παπαγάλο. Ειδα κάποιους εκτροφείς αλλα δεν ενθουσιάστηκα..ψαχνω κάποιον που να το κανει από χόμπυ, στο σπίτι, πιο ζεστα,family breed. Ξέρει κανείς τίποτα;

φιλε albert απο εδω το πηρα Κυριάκος Αργυρού - Παπαγάλοι Πώληση και Αγορά - Ρόδος πεσ του οτι περνεισ εκ μεροσ μου (βασιλης απο κορινθο) ειναι καλος. Παιδια τη μαρκα πελλετσ να παρω; Ειναι περιπου κατω απο το αιρ κοντισιον αλλα δεν τον φυσαει φυσαει απεναντι. Το ονομα αυτου ΓΛΥΚΑΣ.

Back