Ασθένειες Παθαίνουν εγκεφαλικό τα καναρίνια;

Πόλη
Κιλκίς
Πρίν λίγο καιρό παρατήρησα τα πόδια ενος καναρίνου μου να είναι κατακόκκινα(το συνήθες χρώμα τους ηταν μάυρο). Μια μέρα ξαφνικά και ενω κελαιδούσε έπεσε απο το κλαδάκι του και έβγαλε αίμα απο το στόμα του. Οπως καταλαβατε τρελάθηκα απο ανυσηχία. Επισκέφτηκα εναν κτηνίατρο άμεσα και αφου εξέτασε το άψυχο κορμακι του κατέληξε ότι έπαθε εγκεφαλικό.Αυτο που δεν άρεσε σε μένα ήταν το δερμα του, ήταν καλημενο με μια κίτρινη μεβράνη. Σας έχει τύχει κατι τέτοιο ή ακούσατε κάτι παρόμοιο;(για την κίτρινη μεβράνη δεν πηρα καμια σαφή απάντηση απο τον κτηνίατρο μάλλον δεν ήξερε τι είναι).

αυτη η κιτρινη μεμβρανη που λες μαλλον εινια το υποδορροιο λιπος του πουλιου και μαλλον το ειχες κανει τετραπαχο και μαλλον αυτο φταιει που πεθανε το πουλι, τα καναρινια πεθαινουν με το καθολου και με το πολυ φαγητο

:) Ετσι καταλαβα κ΄εγω... Μεμβρανη ( ο κτηνιατρος κατι θα ελεγε εαν ηταν λιπος )

για ξαναπες το γιατι με μπερδεψες ηταν πρωτα το κρεας του πουλιου, μετα τα πουπουλα και μετα η μεμβρανη ή η μεμβρανη στην μεση;

Δηλαδη πανω στο σωμα και τα πουπουλα τη διαπερνουσαν για να βγουν; 😕

σηκωσα τα πουπουλα και αντι να δω ενα ροδαλο σωματακι ειδα ενα σωμα που ειχε πανω του μια κιτρινη μεβρανη. Δεν ξερω αλλιως να το εξηγησω.

ωραια γιωργο μου μιλαμε εδω και 5 ποστς περιπου για το λιπος του πουλιου
ετσι ειναι το λιπος στα πουλια

κοιτα για εγκεφασλικο δεν ξερω αλλα σιγουρα προβλημε ειχε παχυσαρκιας που οδηγει με την σειρα του σε πολλα προβληματα εως και τον θανατο οποτε κοιτα απο εδω και περα να δινεις την δυνατοτητα να πετανε τα πουλια σου και ιδιαιτερα οι καρδερινες

Giorgo,

etsi itane to "membrani" ;

Kane klik edo kiklos.info/Grafiken/tieraertzl/Kontr-Bauch-fett.JPG

Alexandros

Σχετικά θέματα

Back