RIP Πανε τα παπακια μου...

Φοίβος

PB Supporter
Εγγραφή
12 Φεβ 2008
Μηνύματα
16.352
Πόλη
Βικτώρια
Χθες βραδυ εβρεχε καταρακτωδως εδω και οι παπιες ειχαν βγει απο την περιφραξη τους και ειχαν ερθει κατω απο το κιοσκι εξω απο την πορτα μας. Σκεφτηκα να τις πιασω και να τις βαλω μεσα αλλα ειχε νυχτωσει για τα καλα και εριχνε καρεκλοποδαρα και λεω "σιγα μωρε, τι θα παθουν αν μεινουν εξω ενα βραδυ"; Ηταν και το τελευταιο τους... ☹ Αφου ειχαν πλατσουρισει ποση ωρα στη βροχη και λογικα η μυρωδια τους ηταν πολυ πιο εντονη πιστευω πως μαλλον τραβηξαν την προσχη καποιας αλεπους. Το πρωι ελειπαν και οι δυο, εφαγα τον τοπο και τελικα βρηκα φτερα λευκα μαδημενα και αιματα, αυτα ηταν σιγουρα του αρσενικου. ☹ Εγω φταιω! Εχω σκασει με τη βλακεια και την αμελεια μου, τα ειχα απο μια σταλια χνουδομπαλες και ειχαν γινει πανεμορφα πουλια.

 
Κρίμα, δεν υπάρχουν λόγια, όλοι έχουμε περάσει τέτοιες πίκρες ☹
 
Ανέστη, όλοι έχουμε πληρώσει ακριβά κάποια αμέλεια η λάθος... Είναι δύσκολο (ειδικά όταν το ''είδαμε'' και δεν προνοήσαμε ) αλλά πάμε παρακάτω . Τα παθήματα θα πρέπει να γίνονται μαθήματα, ώστε να μην επαναλαμβάνονται. Τουλάχιστον όσο έζησαν μαζί σου, ήταν καλοζωϊσμένα και ευτυχισμένα. Πρέπει να το βγάλεις από το μυαλό σου. Δε βοηθάει η στενοχώρια.
 
Μεσα σε ολον το χαμο που ετρεχα παντου πρωι πρωι να τα ψαχνω, μου εκανε μεγαλη εντυπωση που εκλεψε 2 πουλια η αλεπου. Εχω μια μικρη κρυφη ελπιδα να πεταξε η παπια μου. Πετουσε κανονικα και δεν βρηκα ουτε ενα σκουρο πουπουλο της πουθενα. ☹
 
Ειμαι αδικαιολογητος, εγω φταιω, τα'χω βαλει με τον εαυτο μου και δεν μπορω να το χωνεψω αυτο που εγινε! ☹

Ηταν σιγουρα 6-7 κιλα ο παπιος, απορω πως τον μετεφερε.
 
Μην σκέφτεσαι τα υποθετικά σενάρια με λεπτομέρειες γιατί αυτό σε φρικάρει.
Την λύπη δεν μπορούμε να την αποφύγουμε αλλά τουλάχιστον μην είσαι τόσο αυστηρός με τον εαυτό σου γιατί έτσι είναι ο άνθρωπος. Έχουμε όρια αντοχών και προβλεψιμότητας.
Ίσως και τα δύο να πέταξαν και απλά το ένα να είναι τραυματισμένο.
 
Ετσι ειναι Μαρια. Απ'ότι φαινεται ομως η ανθρωπινη βλακεια οντως δεν εχει ορια μετα απο αυτο που εκανα! ☹ Ο παπιος δεν παιζει να ζει, ειχε πολλα φτερα βγαλμενα και αιματα πολλα σε σημεια που τον ειχε συρει, τα βρηκα σε σημεια του κτηματος οπου οι παπιες δεν ειχαν προσβαση. ☹
 
Τι κρίμα! Λυπάμαι Ανέστη και καταλαβαίνω πως νιώθεις... λογικό είναι να γίνονται και λάθη κάποια στιγμή (τα οποία όμως ''πρέπει να εξισορροπούνται'' μέσα μας, από την αγάπη και τη φροντίδα που αποδεδειγμένα έχουμε δώσει).
 
H συμβιωση με τα ζωα δινει χαρες και λοιπες Απο τα λαθη μας γινομαστε καλητεροι. Εγω θα σε πρωτρεπα να παρεις δυο νεα παπακια και να τους δωσεις την αγαπη που εχεις μεσα σου!
 
Back
Top