Καλημέρα και από εμενα. Αν και άτομο που άρχισα να ασχολούμαι με πτηνά πολύ πρόσφατα, δεν έχω την εμπειρία των μελών που μίλησαν παραπάνω και δεν μπορώ να χειριστώ ένα πτηνό τόσο επιδέξια ώστε να είναι σίγουρος ότι όλα τα κάνω σωστά μπορώ να πω ότι έχω ένα άγριο παπαγάλο ο οποίος φοβάται πολύ και δε με αφήνει να τον πιασω. Μπορώ να πω ότι λυπομουν που το είχα σπίτι μου μόνο του και όσο και να προσπαθούσα δεν άλλαζε τίποτα. Ωστόσο τώρα πλέον χαίρομαι πολύ γιατί πήρα και τον Κόντι που είναι ταισμενος στο χέρι (αντιλαμβάνομαι ότι του λείπουν κάποια στοιχεία συμπεριφοράς που θα μπορούσε να έχει εφόσον θα μεγάλωνε με τους γονείς ) αλλά περνάει καλά τώρα σε ένα μεγαλύτερο κλουβί με παρέα και έχει γίνει το καλό παράδειγμα και στην Ρενέ η οποία πλέον βγαίνει πετάει, ακόμα έρχεται και στο κρεβάτι μου μαζί με τον Κόντι και εξερευνεί.
Οπότε θα καταλήξω στο συμπέρασμα (συγνώμη αν σας κούρασα) ότι ένα άγριο πουλί μπορεί να περάσει πολύ άσχημα σε ένα κλουβί, ένα μεγαλωμένο στο χέρι μπορεί να έχει περίεργη συμπεριφορά σε κάποια πράγματα οπότε καταλήγω στην πιο ασφαλή εκδοχή του να έχουμε πτηνά μεγαλωμένα με την μέθοδο του co-parenting. Και αν πάρω άλλο παπαγάλο θα θέλω να είναι μεγαλωμένος με αυτή την μέθοδο. Όμως πραγματικά δεν ξέρω εκτροφέα που το κάνει αυτό και θα ήθελα (σόρρυ αν βγαίνω εκτός θεματος) να ανοιχτεί ένα θέμα με αξιόπιστους εκτροφείς που μεγαλώνουν παπαγάλους ήμερους και με τις δύο μεθόδους
Οπότε θα καταλήξω στο συμπέρασμα (συγνώμη αν σας κούρασα) ότι ένα άγριο πουλί μπορεί να περάσει πολύ άσχημα σε ένα κλουβί, ένα μεγαλωμένο στο χέρι μπορεί να έχει περίεργη συμπεριφορά σε κάποια πράγματα οπότε καταλήγω στην πιο ασφαλή εκδοχή του να έχουμε πτηνά μεγαλωμένα με την μέθοδο του co-parenting. Και αν πάρω άλλο παπαγάλο θα θέλω να είναι μεγαλωμένος με αυτή την μέθοδο. Όμως πραγματικά δεν ξέρω εκτροφέα που το κάνει αυτό και θα ήθελα (σόρρυ αν βγαίνω εκτός θεματος) να ανοιχτεί ένα θέμα με αξιόπιστους εκτροφείς που μεγαλώνουν παπαγάλους ήμερους και με τις δύο μεθόδους