Σήμερα μόλις πριν λίγο ελεγξα τις χαρτοπετσετες γύρω στο κλουβί, δεν βρήκα τίποτα... Ο tomato, δεν ξύνεται σήμερα το. Βράδυ, βρήκα μια κάτω στην πλαστική σακούλα που έχω στρώσει στο πάτωμα, αλλά χάρηκα, επειδή θεωρώ είμαστε σε καλό δρόμο... Την Τετάρτη θα κάνω πάλι. Ψεκασμα... Και την Παρασκευή επίσης! Πάντως θα καθιερώσω κάθε εβδομάδα ένα ψεκασμα στο κλουβί., προληπτικου χαρακτήρα, εάν τυχόν υπάρχουν κάπου είτε αυγα, είτε ψειρες να εξολοθρευινται...
Μετά από αυτή την δυσάρεστη και εντελώς αναπάντεχη εμπειρια, θεωρώ ότι όλοι όσοι έχουμε πουλια σπίτι μας, επιβάλλεται να έχουμε μια συσκευασία elektor... Προτείνετε από. Που να αγοράσω; Επειδή τελειώνει... Εχουμε κάποια. Άκρη για οικονομική ή εστω πιο οικονομική λύση;
(αυτη είναι μια χθεσινή ή προχθεσινή ανάρτηση, που μάλλον την είχα δημοσιεύσει σε λάθος μέρος...
Ο Φοίβος, φύλακας άγγελος, με βοήθησε...
Σήμερα έκανα το δεύτερο. Μεγάλο ψεκασμα... Η αλήθεια είναι ότι αρχίζει να με καταβάλει ψυχικά... Άραγε θα τελειώσω μια για πάντα με αυτά τα τέρατα; Μου μπήκε στο μυαλό, ότι ίσως και. Να είχε μείνει. Κάτι από την πρώτη φορά, και ξαναφουντωσε... Ειλικρινά δεν περίμενα κάτι τέτοιο... Το βράδυ χθες είχα δει μια στο κλαδάκι του... Την σκοτωσα, αλλά θυμάμαι μια ανάρτηση παλαιότερη που έλεγε ότι εάν δεις μια ψείρα, υπάρχουν χιλιάδες!
Εύχομαι να ξαναβρώ την δύναμη μου, και να εξιλοθρευθουν όλα αυτά τα vambir που πίνουν το αίμα του Tomato...
Το Σάββατο θα έχω το τρίτο ψεκασμα μαζί με καθαριότητα πάντα!
Καλή συνέχεια σας εύχομαι