καλησπερα. ζωη πολες φορες στον εκτωρα βαζω χερι, για τα θελω του. Θα πω κατι που δεν θελω να το τονιζω περισοτερο για παρτυ μου. Πριν χρονια απεκτησα εναν αφρικαν γκρευ απο το πουθενα, μη γνωριζωντας μαλιστα τιποτα για παπαγαλους. στην αρχη μαλιστα ολα μου ηταν αδιαφορα και ανεφ σημασιας για τις αναγκες του. Να ειναι καλα η μανα μου που ασχοληθηκε παρα πολη μαζι του. Μεχρι που ξαφνικά ολα γυρισαν μπουμερανγκ σε θεματα υγειας μελων της οικογενειας μου, και η προσοχη της μανας μου στραφηκε στα αυτονοητα. ενα μεσημερι η μανα μου, μου μιλησε σκληρα για την ολη μου φαση με τον παπαγαλο, και μου ειπε πολη απλα. το πουλι ειναι μονο του, δεν εχει μαθη ετσι, η αναλαμβανης σοβαρα η γινε σοβαρος απεναντι του. Ο γωγος κατα ενα περιεργο τροπο με ειχε κερδιση ως υπαρξη διοτι ειδη βρισκοταν 3 με 4 χρονια στην ζωη μας. Οταν νομιζα λοιπον οτι εγινα σοβαρος απεναντι του, αρχισα να πειραματιζωμε. Πολλες ωρες μαζι του, μεγαλα κλουβια, παιχνιδια, και μαλιστα τους πρωτους μηνες που ηρθα στην κω, το 2005, ανεργος και ολα τα στραβα μαζι, ο παπαγαλος μου ειχε γινει ο ψυχιατρος μου. Ο γωγος να τονισω οτι λογο μοναξιας ειχε θεμα με μικρης ευτυχως εκτασης μασιματος φτερων. Για εμενα σε ενα μερος που δεν ηξερα κανεναν ο παπαγαλος εγινε ο κολητος μου, αλλα και η εμονη μου, μαζι θα ξεπερασουμε του ελεγα τα κοληματα σου. ενοω το μασημα φτερων. εκανα τα παντα, εφτασα σε φαση εμονης, πειραματιστικα, αρωστησα. Μεχρι που η φυλη μου η ινγκερ μου ειπε κατι που μου εκανε κλικ. αν τον αγαπας να του παρεις παρεα, διοτι τωρα που δουλευης παλι μονος ειναι. και να του παρεις το ιδιο ειδος και θα συνερθη. Ο γωγος εδω και καποιο διαστημα ειναι καλα. Ο αδερφος μου που τον ειδε μετα απο δυο χρονια, το πρωτο που μου ειπε ηταν, ωχ ο γωγος εβγαλε φτερα. σημερα ο γωγος κοντευη τα 18, και αυτο που οφειλω να πω στον εαυτο μου πανω απ'ολα, ειναι να ημαστε σοβαρη απεναντι τους. Ο γωγος πιτσιρικας ηταν πολη χαδιαρης, στα δεκαοχτω του ομως μου επιτρεπη να τον χαιδεψω οποτε θελει αυτος. Δεκα οχτω χρονια μετα χερομε που μου επιτρεπη να τον χαιδευω οποτε θελει αυτος. η γνωμη μου ειναι ζωη να απολαμβανης απλα την παρεα τους, με η χωρις χαδια.