Γενικά Παρέα στο budgie

Marina 123

PB New Member
Εγγραφή
16 Ιουν 2017
Μηνύματα
129
Πόλη
Σέρρες
Γεια σας εχω ενα κουκλο πανεμορφο μπατζερουλι τον εχω περιπου 6 μηνες και νομιζω οτι ειναι μοναχουλης ακουει τα καναρινια μου κ κελλαηδαει σαν αυτα... Τον εχω σε μεγαλο κλουβι πιστευετε οτι θα επρεπε να παρω μια θυληκια για να ειναι παρεα; Επιση να ρωτησω ειναι καταληλος ο καιρος για να τον εχω εξω μενω βορεια μακεδονια ευχατιστω.

received_1640365152750391.webp
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
τι ομορφια ειναι αυτη. Φτου να τον χερεσε. Θα σου απαντησω στο σκελος του εξωτερικου χωρου φυλαξης. Νομιζω ειναι νωρις ακομα, και με κρυες νυχτες. Οσο για παρεουλα τι να σου πω, ειναι μικρουλης φανταζομε ακομα, αλλα ειναι ωραια σκεψη. επισης πολη καλη ηληκια για εξικοιωση και δουλεια εμπιστοσυνης. Θα σου πω και κατι που μου ετυχε σημερα τελειως τυχαια και χωρις να το περιμενο. σε συζητηση με φιλο στην δουλεια, μιλαγαμε για μια κλουβα για τους παπαγαλους μου. Ο φιλος μου, μου λεει σε καποια στιγμη ελα να σου δειξω τι κανει ο ανιψιος μου με τα μπατζιτ του. μου εβαλε το βιντεακι και χαρηκα για την σχεση ενος δωδεκαχρονου με τα παπαγαλακια του. Δεν μπορω να το περιγραψω απλα ηταν ενα υπερωχω βιντεο. αυτα κανει το χτυσιμο της εμπιστοσυνης. Να εισαι καλα, και θα χαρουμε να μαθενουμε νεα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Marina 123 , Μαρίνα, νομίζω ότι ναι, θα ήταν μια καλή ιδέα να του πάρεις παρεούλα ένα άλλο μπάτζι.
Αν θέλεις να αποφύγεις την αναπαραγωγή αγόρασε ένα του ιδίου φύλου, ώστε να κάνουν παρέα, διαφορετικά του παίρνεις ζευγάρι. Πιστεύω ότι με ένα πουλάκι του είδους του θα μπορεί κι αυτό να "μιλά την ίδια γλώσσα". Μιλάς για να αγοράσεις θηλυκό... Είναι σίγουρα αρσενικό αυτό που έχεις ήδη; Βασικά σε ρωτώ διότι το χρώμα του χαληνού του δεν φαίνεται στη φωτό.
Τέλος, αν βρεις νέο πουλί, θα ήταν προτιμότερο αυτό να προέρχεται από κάποιον αξιόπιστο εκτροφέα, παρά από κατάστημα πετσοπ, και να υπάρχει ξεχωριστός χώρος (κλουβί) για το νεοεισερχόμενο πτηνό, ώστε να μπορεί να κρατηθεί σε καραντίνα 40 ημέρες, για λόγους ασφαλείας κυρίως.
 
Back
Top