Γενικά Παραγγελια αυγων cockatoo

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης EFTHIMIS
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Κατάσταση
Κλειστό.
Απάτη μου μυρίζει η υπόθεση...🙄
Από που τα παράγγειλες; Από ποιά χώρα εννοώ...
 
.. Και κάνουν μια ομελέτα! Απλά στο τηγάνι δεν θέλει πολύ λάδι!
 
αυτάπου βγήκαν ήταν κακατούα ή, σαλαμάνδρες;αμα είναι να πάρω κ εγω.. Μην κάθομαι και παιδεύομαι άδικα!
 
κανε υπομονη περιμενουμε να τελειωσουν τα σκηνικα με τους αγροτες και τα παραγγελνουμε! Εγω προσωπικα παρειγγειλα 2palm και 2mollucan!
 
ειπες την μαγικη λεξη καμερουν! Οχι 6 στα 10 αλλα 6 στα 100000000000000 να ειναι αληθεια αυτο που σου ειπαν!
 
οσο για την ερωτηση σου πριν, βγηκαν 3κοκατουα 2ζακο και ενα δεν γνωριζω την ρατσα ηταν απο αυτα που εχουν πολυ μεγαλο ραμφος!
 
Aν δεν εκανες ακομη την παραγγελια, εννοω να πληρωσες, καλυτερα να το ξανασκεφτεις αν θελεις να πεταξεις τα λεφτα σου, διοτι οπως σου λενε ολοι προκειται περι απατης. 😉

Μπορω να ρωτησω ποσο πουλανε οι "επιτηδιοι" ενα αυγο palm cockatoo?
 
τον εναν κοκατουα τον εχει φιλος μου και αυτος ο ιδιος εκανε την εισαγωγη! Τωρα για το ρισκο που περνω αυτη τη φορα θα ξερουμε μετα τις απεργιες!
 
κανε υπομονη περιμενουμε να τελειωσουν τα σκηνικα με τους αγροτες και τα παραγγελνουμε! Εγω προσωπικα παρειγγειλα 2palm και 2mollucan!
α χα, μα κι αυτοί οι αγρότες τώρα βρήκαν. Έλεος πια.. Εγώ μόλις τελειώσει η φάση με αυτούς λέω να παραγγείλω σπεματοζωάρια grey από Κονγκό; Πάντως έχω κι εγώ palm να σου στείλω..χωρίς black βέβαια.
 
κοιτα αν ειναι να ειρωνευεσαι σταματαμε εδω την συζητηση καλυτεχνη!
Ε μα τι να πω μ αυτά που ακούω.. Κατ αρχήν σε πόσο χρονικό διαστημα θα φτάσουν τα αυγά εδώ; Ποιός θα τα μεγαλώσει απο 1 μέρα; ξέρεις πως γίνεται; τι τα πέρασες τα black palm? καναρινάκια;(καλυτεχνη) αυτό τι θα πει;
 
Ας πάρουμε το ενδεχόμενο "να είναι αλήθεια".. Θεωρείς τον εαυτό σου έμπειρο αρκετά για να μεγαλώσεις τα μωρά που βγουν; Που δεν πρόκειται, αλλά λέμε.. Έχεις ήδη ένα αρκετά απαιτητικό πουλί από πολλές απόψεις και δεν είσαι καθόλου έμπειρος για της ανάγκες του. Ενημερώσου πώς να φροντίζεις σωστά αυτό το πουλί που έχεις και άσε τα υπόλοιπα..
 
εχεις εσύ incubator?,brooder? ξέρεις τις πρώτες 24 'ωρες τι πρέπει να περιέχει αυτό που ταιζουμε ενα black palm?
 
Κατάσταση
Κλειστό.
Back
Top