Παρακολουθήστε τα καταπληκτικά budgies

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης jamieo
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
😀! 😛 πανεμορφα! 🙂, ελπιζω να διασκεδαζουν κ τα ιδια!

Καταπληκτικά! Αυτό πιστεύω είναι και μια απόδειξη για μερικούς που λένε "θέλω παπαγάλο που να μιλάει"θέλω παπαγάλο που να είναι έξυπνος, να μαθαίνει κόλπα". Όλα τα παπαγαλιοείδη είναι ιδιαίτερα, το καθένα με τον τρόπο του, αλλά σίγουρα όλα είναι εφυή, αρκεί ο καθένας να ασχοληθεί κατάλληλη μαζί τους! :D

καταπληκτικα πουλια κ ο τυπος φοβερος με πολλες ωρες εκπαιδευσης σιγουρα

ΝΑ ρώτησω τώρα εγώ κάτι; Σε αυτού του είδους την εκπαιδευση να φανταστώ οτι τα πουλία εδω ΔΕΝ κακοπιούνται όπως οι ελέφαντες στο τσίρκο... Εχουν μια τελείως διαφορετική μεταχείρηση... Πιστεύω πως ναί γιατι δεν αντιλαμβάνονται την τιμωρία...

Jamie, ξεκαρδιστικό το βιντεάκι με τα πανέξυπνα και σκανταλιάρικα πλασματάκια... 😀 Να ηξερες μόνο σε τί μπελάδες με έβαλες, μιας και ο γιός μου θέλει να φτιάξουμε παιδική χαρά με τσουλήθρα για τα παπαγαλάκια μου... Αλλο που δεν θέλω και εγω δηλαδή... 😀

Να σαι καλά!

Θα μας τρελάνει ο παππούλης:DΆλλοι ένα κάτσε σε σκύλο δεν μπορούν να μάθουν και αυτός... Μπράβο του

απιστευτος κ αυτος κ τα

-)-

ευχαριστουμε πολυ jamie για το βιντεο :D)

Είναι καταπληκτικό το τι αυτά τα μικρά πουλιά μπορούν να κάνουν. Θα συνεχίσει το γέλιο όταν βλέπω αυτό το βίντεο. :D

Τα θελω ολα δικα μου...😎

Ειναι κακο;😛

Αλλα οντως, δεν νομιζω να κακοποιουνται ετσι; Τι λετε;

Αλλα οντως, δεν νομιζω να κακοποιουνται ετσι; Τι λετε;

Θέλω να πιστεύω πως όχι. Άλλωστε αν είχαν κακοπεράσει, δεν νομίζω να πλησίαζαν ΚΑΝ τον τύπο που τα έχει. Δεν διέκρινα κάποια ένδειξη φόβου σε όλο το βίντεο και είναι πουλιά που δείχνουν τον φόβο τους με το παραμικρό.

O τύπος είναι ΦΟΒΕΡΟΣ! Και τα παπαγαλάκια το καταδιασκεδάζουν! Αν τον φοβούνταν πολύ απλά δεν θα έκαναν τίποτα. Δεν προλάβαινε καλά-καλά να βάλει τις σκαλίτσες στη θέση τους και αυτά ορμούσαν αμέσως. Πάντως έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν είδα το κόλπο με τη ρόδα!

Παρα πολυ καλο το parrot show Jamie. Σ'ευχαριστουμε! Κανενας παπαγαλος δεν ειναι ανοητος.Αν ασχοληθουμε μαζι του με αγαπη μπορουμε να κανουμε πολλα πραγματα.

Το βλέπω καταπληκτικό και εγώ αλλά μου θύμισε και εμένα αρκετά το τσίρκο.
Σαν να βλέπω έναν θηριοδαμαστή με τις τίγρεις του.
Μήπως όταν βλέπουμε τις τίγρεις να κάνουνε τα απίστευτα σκιτσάκια καταλαβαίνει κανένας ότι κακοπερνάνε; (ή τα άλογα ή οι αρκούδες ή οι φώκιες).

Back