φάτσα μόστρα η καπάτζα... Μέχρι και το ξυλάκι που κρέμεται με τον σπάγκο φαίνεται!
δεν είναι κακό να ρωτήσεις, ο καπατζές είναι μια παγίδα για να πιάνουμε τα καναρίνια που φεύγουν απο τον γείτονα. Οτιδήποτε άλλο πιαστεί το απελευθερώνουμε άμεσσα.Ειμαι στον πειρασμο να ρωτησω τι ειναι αλλα το αντιπαρερχομαι, το βουλωνω και παω να θαψω τον σταυρο που χα στο χερι μου σε μια γλαστρα.
.. Κανένας δεν είπε κάτι για θέμα αισθητικής, είπαμε μια γνώμη για την 'τοποθεσία' της κλουβας απέναντι στον ηλιο και για το μέγεθος απο της ζευγαροστρες, απο κι και πέρα το τι υλικά εβαλες και αν με τα πλαστικά και τον ηλιο γίνετε ενα μίνι θερμοκήπιο θα το δεις στα πουλάκια οπου δεν νομιζω να τους αρεσειi am soooooooooooo sorry που δεν ικανοποιώ την αισθητική σας γνώμη αλλά αυτά τα υλικά είχα και αυτά έβαλα.
το εν λόγο κλουβάκι είναι καπατσες που κατάσχεσα από τον ανιψιό μου διότι το έβαζε για να πιάνει πουλιά. εκεί που το βλέπετε εκεί είναι εδώ και δυο μήνες και σκόπευα να το διαλύσω αλλά με τις δουλείες που είχα στο σπίτι το ανέβαλα συνέχεια. ευχαριστώ που μου το θημησατε.
Πως έγινε η γνωριμία μεταξύ τους; Και ναι υπάρχουν περιπτώσεις που το ζευγάρι δεν ταιριάζει και ενώ είναι και τα 2 πυρωμένα δεν ζευγαρώνουν.. Αλλά δεν είναι πολύ συνηθισμένο στα καναρίνια.. :)2) ένα ζευγάρι που έχω τρώγονται διαρκώς. είναι και τα δυο πουλιά πυρωμένα. έβαλα το χώρισμα. μάλλον δεν υπάρχει χημεία. το έχετε ξαναδεί;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας