Αν ειναι ανοιχτει η τηλεοραση που το κλουβι ειναι κοντα στην τηλεοραση ωστε και να εχει φως αλλα κ οταν μιλανε να νιοθρι πως εχει παρεα;Είναι προτιμότερο να το βγάζεις έξω και κινδυνεύει η ζωή του από την αλλαγή της θερμοκρασίας από το να μένει ένα παντζούρι ή το φως ανοιχτό;
Αν ειναι ανοιχτει η τηλεοραση;ναι δε γινεται το πουλακι να ειναι στο σκοταδι οπως καταλαβαινεις! Οποτε οπως σου ειπα και παραπανω μιλα με τους γονεις σου να αφηνετε ενα παντζουρι η ενα φως ανοιχτο στο δωματιο που ειναι!
Ο παπαγαλος ειναι διπλα στην τηλεορασηδε φτανει το φως της τηλεορασης!
Και επιπλέον δεν είναι σωστό να είναι το πουλάκι κοντά στην τηλεόραση.δε φτανει το φως της τηλεορασης!
Γιατι;Και επιπλέον δεν είναι σωστό να είναι το πουλάκι κοντά στην τηλεόραση.
Το μονο. Αλλο μερος που μπορω να τον βαλω θα ειναι πανω αποαπο τον ομο μου και μου ειπαν πως δεν κανει.Γιατι;
Οκοκμα δε μπορω να στο πω διαφορετικα! Δεν ειναι αρκετο το φως της τηλεορασης! Ειναι τοσο δυσκολο να μεινει ενα φως ανοιχτο;
Τι εννοεις πανω απο τον ωμο σου, δεν καταλαβα.Το μονο. Αλλο μερος που μπορω να τον βαλω θα ειναι πανω αποαπο τον ομο μου και μου ειπαν πως δεν κανει.
Εχω βρει μεροςπου ειναι ησυχα αλλα οι γονεις εχουν δουλεια αποε τις 8 το πρωι και ετσι ο μονος τροπος για να τον εχω στον ηλιο εινα να τον βγαζω στο μπαλκονιΜιχαλη θα πρεπει να μιλησεις με του γονεις σου να ανοιγετε τα παντζουρια για να μπενει φως του ηλιου στο σπιτι, το πουλακι πρεπει να εχει επαφη με το φως του ηλιου. Η λαμπα και η τηλεοραση δεν το βοηθανε καθολου.
Απο την στιγμη που οι γονεις αποφασισαν να σου το παρουν υποθετω πως θα ειναι προετοιμασμενοι να εξηπηρετησουν καποιες βασικες του αναγκες τουλαχιστον.
Επισεις θα πρεπει να διαβασεις καποια αρθρα εδω για να μαθεις καλητερα τι χρειαζεται ενα πουλακι για να ειναι ευτυχησμενο και υγειες.
Επισεις να προοσπαθησεις να βρεις ενα μερος του σπιτιου που το βραδακι δεν εχει θορυβο για να το μεταφερεις εκει να κοιμαται.
Διαβασα σε καποια σαιτς οτι το κλουβι πρεπει να ειναι κατω απο τον ωμο μου γιατι αν ειναι πιο πανω νιωθουν κυριαρχίαΤι εννοεις πανω απο τον ωμο σου, δεν καταλαβα.
Οκ ευχαριστω πολλήΦιλαράκο, αφού δε γίνεται αλλιώς (και δε ζούμε και σε εποχές που αφήνουμε ανοιχτά και φεύγουμε), άφηνε ανοιχτό το φως του δωματίου... 2 που γυρνάς θα βλέπει έστω λίγο ήλιο και αν έχει ζέστη, βγάζε τον και κανένα τεταρτάκι έξω.
Όπως σου είπαν, το μέσα - έξω θα του κάνει κακό και δεν το θέλουμε...
Τι θα παθει δηλαδη;Και επιπλέον δεν είναι σωστό να είναι το πουλάκι κοντά στην τηλεόραση.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας