Αντωνία χαίρομαι κ εγώ με την εξέλιξη κ σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
Είμαι σχεδόν σίγουρη όμως ότι η Άνιμα δεν κάνει περαιτέρω ενημερώσεις όσον αφορά περιστέρια! Υπάρχει κ σχετική ανακοίνωση δίπλα στην πόρτα της η οποία λέει εν ολίγοις ότι παραλαμβάνει περιστέρια διότι δεν υπάρχει άλλος φορέας να ασχοληθεί με αυτά, αλλά υπάρχουν κάποιοι "όροι" που ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα ενημερώνουν για την πορεία τους κ την ενδεχόμενη επανένταξη τους καθώς είναι μεγάλος ο αριθμός τους κ ότι η Άνιμα δεν μπαίνει στην διαδικασία να παραλάβει τραυματισμένο περιστέρι από οποιαδήποτε σημείο, πρέπει ο κάθε ενδιαφερόμενος να το φέρει ο ίδιος σε αυτούς!
Για όλα τα υπόλοιπα άγρια είδη δεν ισχύει αυτό φυσικά, απ'ότι ξέρω αναλαμβάνουν διασώσεις κ ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους, δηλαδή αυτούς που τους πήγαν κάποιο άγριο είδος πτηνού ή ζώου.
Έχω πάει μεγάλο αριθμό περιστεριών, κυρίως χτυπημένα από αυτοκίνητα, γι'αυτό τα γνωρίζω αυτά. Προσωπικά δεν με ενοχλεί που δεν ενημερώνουν, πιστέψτε με κάνω το σταυρό μου που υπάρχει η Άνιμα κάθε φορά που έχω στα χέρια μου ένα πονεμένο πλάσμα. Εμπιστεύομαι ότι θα κάνουν το καλύτερο!
Κ όντως Μαίρη δεν ζητάνε κάτι οι άνθρωποι, να είναι πάντα καλά! Υπάρχει ένα κυτίο κοντά στην πόρτα κ οποιος θέλει στηρίζει με όποιο ποσό θέλει! Κ σίγουρα δέχονται κ διάφορα χρήσιμα για αυτούς είδη!