Γενικά Πηρα καινουριο παπαγαλο ρινκενκ

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης georgepap
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Σε εφχαριστο φιλε μου μονο εσυ μου εγραψεσ καλα λογια. Ειχα τουσ λογουσ μου και εδωσα τον προηγουμενο παπαγαλο ειμαι πολυ περισσοτερο φιλοζωωοσ απο οτι φανταζεσαι παρειχα στο παπαγαλο ενα παρα πολυ καλο περιβαλλον αλλα οσο και αν προασπαθισα να τον προσεγκισω αδικοσ κοποσ. Τελοσ παντον δεν το μετανιωσα καθολου.λοιπον το ΡΙΝΓ ΝΕΚ το ωαφτισαψ ΠΑΒΛΟ. Προστοπαρον τον εχω σε ενα μικρο κλουβι για να με συνιθισει το δαχτυλιδι του γραφει 5\2009.Φαγητο δεν πολυ τρωει ακομα του δεινω μειγμα σπορων που ειχα απο την ΡΟΖΕΛΑ πρεπει να την αλλαξω; Μηλο του εδωσα και το ψηλοτσιμπισε.Ακομα δεν με αφηνει να πλησιασω φτερουγιζει αλλα δεν δειχνει αγριεμενοσ πιστεωω να τα παμε καλα.Ακουσα και την φωνη του καμπανα ειναι. Περιμενω τα νεα σου φιλικα ΓΙΩΡΓΟΣ.
 
Γιωργο εκανες καλη επιλογη. Τα ρικνεκ ειναι καταπληκτικα πουλια στο λεω γιατι ειχα και εχω.
Το δικο μου βεβαια ειναι ημερο αλλα και εσυ μπορεις να το κανεις ημερο το δικο σου με υπομονη και επιμονη😉
 
Γιωργο εμεις εδω δεν σε δικαζουμε ουτε σε καταδικαζουμε. Απλα ολοι μας λιγο η πολυ ειχαμε η εχουμε εναν παπαγαλο ο οποιος δεν ειναι απολυτα ημερος η εχει αδυναμια σε καποιο αλλο μελος της οικογενειας μας. Για παραδειγμα ο ζακο μας με τον οποια μεγαλωσαμε μαζι, εχει αδυναμια μονο στον πατερα μου κ σε μενα κ την μανα μου δινει μικρα περιθωρια προσεγγισης. Ακομα και αν μονο απο μας παιρνει φροντιδα και προσοχη. Στην περιπτωση του Λευτερη κ της Μαριας, μελη του φορουμ, ο Ροκο το μικρο τους μονκ εχει αδυναμια μονο στην Μαρια. Τι θα επρεπε να κανει δηλαδη; Να τον ξεφορτωθει για εναν παπαγαλο πιο φιλικο προς εκεινον; Πρεπει να δεχτουμε οτι οι παπαγαλοι ειναι ιδιαιτερα πλασματα κ να τους αποδεχομαστε για αυτο που ειναι και αυτα που μας προσφερουν. Οι ρινγκνεκ οπως εχω διαβασει δεν ειναι απο τα πλεον ευκολα πουλια, ακομα κ αν τα παρεις απο μωρα περνανε απο διαφορετικα σταδια και απαιτουν μονιμως προσοχη κ προσπαθεια για να παραμεινουν εξημερωμενα. Μην το παιρνεις λοιπον προσωπικα οταν ο παπαγαλος σου δεν σε αποδεχτει αμεσως. Με τον χρονο κ με υπομονη κατακτας τον σεβασμο κ την αγαπη του.
 
Οι ρινγκνεκ οπως εχω διαβασει δεν ειναι απο τα πλεον ευκολα πουλια, ακομα κ αν τα παρεις απο μωρα περνανε απο διαφορετικα σταδια και απαιτουν μονιμως προσοχη κ προσπαθεια για να παραμεινουν εξημερωμενα

Lianita τα Ringneck εχουν θαυμασιο χαρακτηρα, θυμουνται και δεν ξεχνανε, εχουν μονο ενα σταδιο το σταδιο bluffing και αυτο σε νεαρα ηλικια, μετα απο αυτο δεν υπαρχει κανενα προβλημα, ισα ισα ειναι πουλια που και ζουνε πανω απο 20 χρονια, αλλα και δενονται παραπολυ με τον ιδιοκτητη τους.
 
Σωτηρη ελπιζω γιατι θελω να αποκτησω και εγω εναν και εχω μεινει εκπληκτη με την εξυπναδα τους. Απλα επειδη εκανα την ερευνα μου πριν παρω την αποφαση μου το ειχα διαβασει σε πολλα ξενα φορουμ σχετικα με τους ρινγκνεκ καθως κ σε σχετικες ιστοσελιδες. Το σταδιο που αναφερεις δεν με τρομοκρατει γιατι ειναι προσωρινο κ το εχω αντιμετωπισει κατα εναν τροπο ακομα κ με το πρωτο μου κοκατιλ που λογω ορμονικων καποιες φορες γινοταν αλλο πουλι! Ο λογος ομως που εχω μεινει σταθερη στην αποφαση μου ειναι οτι οποιον χαρακτηρα και να εχει ενας παπαγαλος, αν επιμεινεις κ προσπαθησεις θα σου ανταποδωσει την αγαπη που του προσφερεις.
 
Ο λογος ομως που εχω μεινει σταθερη στην αποφαση μου ειναι οτι οποιον χαρακτηρα και να εχει ενας παπαγαλος, αν επιμεινεις κ προσπαθησεις θα σου ανταποδωσει την αγαπη που του προσφερεις.
Συμφωνω απολυτα! Εδω ειχα καταφερει το δικο μου αγριμακι!
 
Ναι Ιωαννα μου. Οταν ειχα αρχισει να σκεφτομαι την αγορα ρινγκνεκ ειχα διαβασει πολλα πραγματα, πολλα αρνητικα μαλιστα. Με την Ιωαννα γνωριστηκαμε οταν την ρωτησα για τα ρινγκνεκ μιας κ ειχε ενα κ συνεπως την εμπειρια.
 
Back
Top