Φροντίδα Πιθανά προβλήματα στον παπαγάλο από την επίσκεψη σκύλου στο σπίτι

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα μιας και η Μπουμπού έχει περίοδο και είναι μες τα νεύρα (λέμε τώρα) λογικά θα είναι ακόμη πιο χαλαρή (πόσο ακόμη) στο πατρικό σπίτι. Καλά λεω εγώ πως η Λινκ είναι άλλο ζωάκι παγιδευμένο σε σώμα παπαγάλου. Δεν κάνει φασαρία, δεν λειτουργεί σαν ξυπνητήρι, δεν με ξυπνάει όταν ξυπνάει πρώτη και απλά με κοιτάζει και γενικά είναι τα αντίθετα από όσα διαβάζω.

Εγω παλι πιστευω πως οταν θα πας τη Λινκ στο πατρικο σου η Μπουμπου θα τη δει σαν εισβολεα... και εκει δε θα ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα...

Εγω παλι πιστευω πως οταν θα πας τη Λινκ στο πατρικο σου η Μπουμπου θα τη δει σαν εισβολεα... και εκει δε θα ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα...

Λογικά θα αργήσει να γίνει αυτό αλλά όταν με καλό γίνει το έχω σίγουρο ότι δεν θα ισχύει.. Ο καιρός βέβαια θα δείξει. Είναι από τα σκυλιά που βάζω το χέρι μου στην φωτιά για τις αντιδράσεις της

Επιστρέφοντας πριν από λίγο από τα Γιάννενα βρήκα τις δύο φίλες μαζί.

tinypic-no-longer-available.jpg

Η συνέχεια ήταν κάπως έτσι.

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

ώσπου έφτιαξα καφεδάκι και καταλήξαμε έτσι.

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.

Νομίζω πως είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν να κάνουν περισσότερη παρέα εκτός κλουβιού μιας και δεν υπάρχει νευρικότητα σε καμία από τις δύο.

Πριν φύγω όμως για Γιάννενα με πήρανε τηλέφωνο για να με ενημερώσουν ότι είχε τροχαίο ένας φίλος μου. Ενώ μέχρι πριν το τηλέφωνο η Λινκ πετούσε ανέμελη μακρυά μου, μετά το τηλέφωνο που έπεσε η ψυχολογία μου, σκαρφάλωνε πάνω μου και δεν έφευγε με τίποτα μέχρι που φτάσαμε στο σημείο να βγάλουμε και "σέλφι".

tinypic-no-longer-available.jpg

Γενικα θελει προσοχη να ξερεις οταν εχεις εξω το παπαγαλο και ειναι και το σκυλι εκει! Ο δικος μου ο σκυλος που εχει μαθει απο μικρος να ειναι με τα πουλια και τα πουλια απο μωρα τον μαθαινουν τα πανε πολυ καλα! Δεν εχω αγχος αλλα παντα ειμαι σε εγρηγορση γιατι δε ξερεις ποτε τι αντιδραση θα εχουν! Στο δωματιο που εχω τα πουλια δε πλησιαζει παρα μονο αν παω εγω. Γενικα ομως οταν εχω καποιο κοκατιλ μαζι μου εχω παντα το νου μου! Μπορει να γινει κατι και να τρομαξει το πουλι για παραδειγμα και να ταραχτει και ο σκυλος μαζι!Γνωμη μου ειναι οτι χωρις επιβλεψη μη τα αφησεις μαζι εξω! Φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα! 😀

Γνωμη μου ειναι οτι χωρις επιβλεψη μη τα αφησεις μαζι εξω! Φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα! 😀

Ναι μόνα τους δεν τα αφήνω σε καμία περίπτωση. Κάθε δευτέρα έρχεται και τρίτη φεύγει ο αδερφός μου. Απλά θέλω όσο συνηπάρχουν έστω και αυτές τις λίγες ώρες, να είναι αγαπημένα μαζί.

Πλέον μπορώ να πω και με σιγουριά ότι μπορώ να τις αφήσω να παίξουν αν φτάσουν σε αυτό το σημείο. Σίγουρα όμως δεν έχω λόγο (όσο βρίσκομαι μπροστά) να φοβάμαι για το αν τσακωθούνε..

Αυτή είναι η πρώτη φορά όπου είναι και η Λινκ εκτός κλουβιού αλλά όσο περνούσε η ώρα τόσο πιο πολύ αδιαφορούσαν η μια για την άλλη..

Φαίνεται να συμβιώνουν αρχικά χωρίς προβλήματα αλλά εννοείται ότι πρέπει να έχεις πάντα ένα μάτι επάνω τους. Η φυσική περιέργεια του παπαγάλου θα ωθήσει τη Λινκ κάποια στιγμή να πλησιάσει για να "περιεργαστει" αυτό το "τριχωτό πραγματάκι". Οπότε έσο έτοιμος :)

Η Λινκ έκανε μια επίσκεψη στο δίπλα δωμάτιο στην Μπουμπού και τελικά όλα πήγαν μια χαρά. Όντως Διονύση η Λινκ πλέον είναι πιο επικίνδυνη λόγο περιέργειας για το "τριχωτό πραγματάκι". Η Μπουμπού κάθεται απλά κοντά της ή κάτω από το τραπέζι (κάτω από το κλουβί της) και η Λινκ ψάχνει αφορμές να την πλησιάσει.

Γενικα προσεχε γιατι τα ρινγκνεκ δαγκωνουν καλα!

Έχω αρχίσει και το νιώθω το δάγκωμα όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο έντονα. Γενικά όμως βλέπω ότι δεν υπάρχει η "εχθρική" ζήλια

Η Σκυλίτσα φαίνεται υπέροχος χαρακτήρας και δεν δείχνει (τουλάχιστον στο βιντεο) να αντιδράει καν.
Πιο πολύ να "φοβάσαι "τη γαλάζια κούκλα σου να του δώσει καμιά τσιμπιά στη μύτη όταν τη πλησιάσει για να τη μυρίσει.
Πάντα με επίβλεψη οταν είναι έξω η μικρή και όλα θα πάνε καλά !
Και οι 2 τους είναι κούκλες, να τις χαίρεσαι!

Για την Μπουμπού (την σκυλίτσα μου) βάζω και το χέρι μου στην φωτιά ότι δεν θα δαγκώσει ποτέ. Στις βόλτες έξω ακόμη και τις γάτες τις αφήνει να την γρατσουνάνε για να μην βγάλει δόντια. Τώρα για την Λινκ μπορώ να πω ότι ξεψάρωσε αρκετά σε σημείο να με δαγκώνει καθημερινά και να το απολαμβάνει. Οπότε τις φοβάμαι και δεν τις αφήνω ποτές μόνες τους. Ούτε πρόκειται να συμβεί ποτέ αυτό αλλά αν και περίμενα γλίτωσα τον χαμό και την φασαρία.

Back