Γενικά Πληροφορίες για Oriental Frills

Βαγγέλης

PB New Member
Εγγραφή
29 Νοε 2007
Μηνύματα
19
Πόλη
Καρδίτσα
Γεια σε όλους. Θα ήθελα αν ξέρει κάποιoς να μου πει αν μπορώ να βρω Oriental frills στην Αθήνα. Επίσης αν κάποιος ξέρει από προσωπική εμπειρία πόσο εύκολη ή δύσκολη είναι η εκτροφή τους γιατί κάπου διάβασα ότι το ράμφος τους είναι τόσο κοντό που τους είναι αδύνατο να ταίσουν τα ίδια τους τα μικρά.
 
Βαγγέλη υπάρχουν δύο είδη Oriental Frill. Τα τελείως κοντομύτικα που το ράμφος ίσα-ίσα που ξεχωρίζει από το κρανίο(αυτά έχουν πρόβλημα με το τάισμα)και τα λίγο πιο μακρομύτικα(δεν έχουν πρόβλημα ταίσματος).
Τα αρχικά Oriental Frill ήταν τα ''μακρομύτικα'' αλλά πως ήρθε σε κάποιους εκτροφείς και τα ζευγάρωσαν με τα turbit που είναι το είδος τους κοντομύτικα.
Oriental Frill μπορείς να βρεις στο παζάρι του Σχιστού ή μπορείς να βάλεις αγγελία στην χρυσή ευκαιρία και να ΖΗΤΑΣ περιστέρια.
 

Συνημμένα

  • 87984897706_0_ALB.webp
    87984897706_0_ALB.webp
    21,9 KB · Προβολές: 737
  • ClassicOldFrillnestmate.webp
    ClassicOldFrillnestmate.webp
    43,4 KB · Προβολές: 1.234
  • turbitonero.webp
    turbitonero.webp
    12,6 KB · Προβολές: 493
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Λάζαρε. Εκτός από το ράμφος τα υπόλοιπα χαρακτηριστηκά(σχήμα, χρώματα) είναι τα ίδια και στις δυο πικοιλίες;
 
Βαγγελη γεια σου. Τελικα βρηκες παπαγαλακια [oriental fruills]? Βαγγελη τα γνησια ειναι πιο μεγαλα και πιο χοντρα [και πιο ασχημα κατα την γνωμη μου] απλα επειδη ειναι γνησια τα χαιρεσαι γιατι ο αριθμος τους στην ελλαδα ειναι περιορισμενος, τωρα τα χρωματα ειναι ιδια εκτος και αν τα εχουν ζευγαρωσει με αλλα χρωματα και τα εχουν χαλασει, παντως απο πρωσοπικη εμπειρια θελει πολυ χρονο να καταβαλεις ωστε να βγαζεις καθαρα και υγιη πουλια
 
Back
Top