Γενικά Πληροφοριες για τη συμπεριφορα budgerigar, εκπαιδευεται ευκολα;

μην αλλαζεις τοσο γρηγορα γνωμη γιατι θα δυσκολευτης στο μελλον ειναι η χαρα του καινουριου αλλα το μονο που θα καταφερεις ειναι να μπερδευτης εσυ. Γιατι δεν πηρες ενα αλλο παπαγαλακι αφου αυτο που σου εδωσε ηταν αρρωστο;τελοσπαντων, με αναζητηση στο φορουμ θα βρεις τα παντα για τα καναρινια και θα μαθεις παρα πολλα, οτι θες ρωτας αφου πρωτα διαβασεις για αποριες που θα εχεις. Αν δεν σου κανουν εδω ειμαστε. Με λιγα λογια το παπαγαλακι εκπαιδευετε πολυ ευκολα σε σχεση με ενα καναρινι.
 
εμαθα οτι τα παπαγαλακια ειναι απ τα πρωτα πουλια που εχουν αρρωστιες και μπορει(σπανια) να τις μεταδωσουν σε ανθρωπο! Γι αυτο αλλαξα γνωμη...
 
τα παπαγαλακια ειναι απ τα πρωτα πουλια που εχουν αρρωστιες
Αν ειχαν αρρωστιες πιστεψε με οι μισοι εδω μεσα θα ημασταν αρρωστοι! Αν τηρεις τους κανονες υγιεινης δεν υπαρχει κανενα προβλημα! Και αυτο ισχυει για ολα τα πουλια οχι μονο για τους παπαγαλους!
 
επειδη το παπαγαλακι ηταν αρρωστο και δν ετρωγε και πολλα αλλα το ανταλλαξα με ενα πανεμορφο καναρινακι 4μηνων και θελω να μαθω τα ΠΑΝΤΑ για αυτο! Οποιος ξερει να μου δωσει πληροφοριες... Πιο πολυ για την εκπαιδευση του!
Τοσο ευκολα αλλαξες γνωμη; Και απο παπαγαλακι πως κατεληξες σε καναρινι;
Αμα ηταν αρρωστο θα μπορουσες να το σωσεις,το να το δινεις πισω δεν ειναι λυση αυτο!
 
επειδη το παπαγαλακι ηταν αρρωστο και δν ετρωγε και πολλα αλλα το ανταλλαξα...
εμαθα οτι τα παπαγαλακια ειναι απ τα πρωτα πουλια που εχουν αρρωστιες και μπορει(σπανια) να τις μεταδωσουν σε ανθρωπο! Γι αυτο αλλαξα γνωμη...
οταν πέρνεις ενα παπαγαλάκι πρέπει πρώτα να ενημερώνεσαι γι'αυτο για να μην καταλήγει το παπαγαλάκι εκει που συνηθίζει το μόνιμο (κανονικα θα επρεπε να ηταν)σπιτι του πισω στο πετ σοπ (ο αδερφος μου το λεει πετ σοκ(ειναι μικρουλης) αλλα δικιο εχει.-απο μικρο κ απο τρελο-...)αν είχαν αρρώστιες οι μισοί πο εδω μέσα θα ειχαν πεθάνει 😱 δεν ειναι δικαιολογία αυτο. Σου τα λεω γιατι ήσουν απο πριν στο φορουμ και θα μπορουσες να ενημερωθεις εστω και στο ελαχιστο η τουλαχιστον να εχεις μάθε 2 πράγματα απο το πως πρεπει να συμπεριφέρεσαι. Θεωρώ την πράξη σου επιοικώς απαράδεκτη, ακομα και αν το παπαγαλάκι ήταν άρρωστο θα μπορούσες να το σώσεις ή έστω να το δώσεις σε καποιον να το φροντίσει αν δεν εχεις την οικονομική άνεση και οχι να το "ανταλλάξεις"
(συγνωμη για την έκφραση,ίσως μερικοί να μη συμφωνούν με την άποψη μου διοτι εκφράστηκα πολυ απότομα, αλλα το θεωρώ αδικαιολόγητο να γίνεται κατι τετοιο και μαλιστα απο μελος του φορουμ που εχει διαβάσει και δυο πράγματα, ακομα και καποιος "άσχετος" πιστευω πως αν ειχε φιλοζωικη συνείδηση θα το πάλευεκαι συγνώμη και σε εσενα Αντώνη αλλα και εσυ θα καταλάβεις οτι αυτο που έκανες δήλωνε καθαρή ανωριμότητα.)
 
τι θα μπορουσα να κανω αφου δεν επεινε ουτε ετρωγε 3 ολοκληρες μερες! Πως θα το εκανα καλα;
 
θα μπορουσες να το πας σε εναν πτηνίατροκαι αν σου έλεγε πως δεν έχει ελπίδες τουλάχιστον να του έδινες ενα σπίτι για τις λίγες ώρες που του απέμεναν, δε θα ταν καλυτερα;
 
Back
Top